keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Eka kesälomareissu ja budjetti paukkuu :D

Joo, ei sais masentua, mutta eka kesälomareissu takana ja ylitin reissubudjettini 62 eurolla. Eikä siinä vielä kaikki. Mulle ilmaantui yks lomareissu lisää, siskon kans lähdetää 5 päivän lomalle itä-Eurooppaan. Heh, apua ja hui! Sisko aikoo maksaa mun lennot ja hotellit, mutta silti. Mieltä rauhoittaakseni tein itselle uuden budjetin.

Budjetti 2 (kesä-heinäkuu) eli 27.6-14.7

Rahaa käytettävissä:

670 euroa

Kesäpippalot (meen autolla) 15e
Mökkireissu ruuat+bensat 150e
Ulkomaan reissu ruuat+bensat lentokentälle 200e
Kaveriviikonloppu 150e
Junaliput elokuulle 60e

Yhteensä 575 euroa, eli normikotielämiseen saa mennä 95 euroa. Reissu/kaveripäivät miinustettuna normikotipäivistä tekee 7 päivää. Oho, aion olla yksin kotona ilman kavereita ja ilman matkoja 7 kokonaista päivää. :D Aika vähä sanoisin. Paitsi että tuo hämää vähän, koska mun loma jatkuu seuraavan palkkapäivän ylikin ja itse asiassa kotipäiviä koko loman ajalle kertyy noin 1/3 osa lomapäivistä. :)

Summa summarum, tuon 7 päivän ajaksi 95e pitäisi riittää tosi hyvin, koska aion elää meidän talousrahakassalla. Ja tuntuis oudolle että tarvitsisin 13.5euroa päivässä johonkin ekstraan.

Kylläpä helpotti. Ainakin vähän. Ainakin hetkeksi. Katotaan palkkakauden lopulla uudelleen mikä tilanne ja auttoko välibudjetointi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit