sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Ostetut tavarat kesäkuu 2019

Puoliväli itsele asettamaani haastetta seurata vuosi omia tavaroiden ostoja. Onneksi. Jotenkin tuntuu että kun näitä seuraa, tulee herkemmin huono omatunto siitä, mitä on ostanut. Toisaalta kiva, että tulee mietittyä asioiden tarpeellisuutta, mutta silti ei ehkä ihan mun juttu seurata näitä näin tarkasti.

Kesäkuussa ostin:

Kengät 4e
Urheilushortsit 1e
Korvikset 3e

Muki 12.5e

Vihko 1.5e

yht 22e
6kk aikana olen ostanut tavaroita yhteensä 882 eurolla mikä on aika paljon. Kuukaudessa olen ostanut siis keskimäärin 147 eurolla kampetta. Vuodessa se tekisi 1764 euroa. APUAAA!

Nyt siis nyt alkaakin loppuvuodelle uusi haaste. Se on että nipistän tuosta summasta 264euroa. Se tarkoittaa että saan käyttää tavaroiden ostamiseen 103 euroa kuukaudessa. Muuten ihan helppo homma, mutta joulukuu saattaa tuottaa vaikeuksia kun joulukuussa on yllättäen joulu. :D Pitää panostaa lahjakortteihin niin sillä voi kiertää tota tavaran ostelua. Ja tietenkin tehdä myös itse lahjoja. Se on sitä paitsi mukavaa. Villalankahan ei varsinaisesti ole tavara? :D

7 kommenttia:

 1. Itse tehdyt lahjat on parhaita! Mä ainakin arvostan nykyisin ihan hulluna, jos joku vaivautuu mulle tekemään villasukat tms. Tosi hyvään hintaan oot muuten löytänyt kengät ja urheilushortsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo löytyi kyllä halvalla, kirppareilla kannattaa käydä. :)

   Poista
 2. Hei! Tämä nyt ei liity tähän päivitykseesi mutta onko sinulla tietoa miten suojaosuudet menee ulosotossa? Jos molemmat vanhemmat ovat niin lasketaanko molemmille oma suojaosuus lapsista se 8€päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lasketaan. Eli suojaosuuteen otetaan huomioon kaikki ko. henkilön elatuksen varassa olevat ja lapset ovat automaattisesti molempien vanhempien elatuksen varassa.

   Poista
  2. Tarkennetaan vielä sen verran, että lasten on asuttava samassa taloudessa velallisen kanssa. Lisäksi jos lapsi jostain syystä tienaa yli 672,30€ kuussa, ei hän ole elatuksen varassa.

   Poista
 3. Kiitokset tiedosta. Tämä sinun blogi on hyvin inspiroiva..tästä saa voimaa tulevaan omaan koitokseen. 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en ehtinyt itse vastaamaan, mutta onneksi velkavanki ehti ja sait oikean tiedon. :) Tsemppiä kovasti!

   Poista

Suositut tekstit