maanantai 13. toukokuuta 2019

Rahaa kyselytutkimuksilla

Olen jo pitkään (vuoden verran) ollut M3-paneelin jäsen ja vastaillut kyselyihin noin kerta viikkoon. Olen kerännyt pisteitä tästä sen veran, että lahjakortteja on kertynyt yhteensä 50e, joista 40e on käyttämättä ja 10 euroa käytin viime syksynä H&M:llä.

Nyt huhtikuun viimeisenä päivänä löysin uuden kyselypaneelin. Se on MOBROG.com. Siis aivan huikee paikka. Kyselyt on lyhyitä (5-10min) ja niistä saa palkaksi ihan rahaa. Oon nyt tosiaan pari viikkoa ollut jäsen ja mulle on kertynyt rahaa jo 9.17e mikä on mun mielestä tosi hyvä summa! :)

Jos haluat liittyä Mobrogiin niin liittymällä alla olevan linkin avulla, tuet köyhää bloggaajaa eurolla. :)

https://www.mobrog.com/fi/palkkiolliset-kyselyt/rekisteroeityminen.html?membership_promotion=0&i_invite=8649530-5cd9a94fb41f7&rkm=38

En tiiä oonko vähä hölmö klu tuhlaan aikaani tämmösiin juttuihin, mutta vähällä vaivalla saadut pienet tulot on tuloja nekin. Etenkin kun tuntuu, että menoja on nyt aika paljon ollut. Mutta eiköhän se tästä tasaannu.

2 kommenttia:

  1. Oon kans pain vuoden ajan noita tutkimuksia täytellyt. Niitä paikkoja on monia.. Just toi mobrog ja mtv3:n vaikuttajapaneeli on aika suosittuja. Kertyy kyllä hyvin, mutta hitaasti. Itse olen ottanut pelkästään rahaa, jonka saa kätevästi paypal tilille ja sitä kautta omalle pankkitilille. Muuten mulla samanlainen urakka käynnissä, mutta isommilla lukemilla. Kiitos mukavasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo rahat paypal tilille on kyllä tosi kätevä. :)

      Poista

Suositut tekstit