maanantai 6. toukokuuta 2019

Paljonko blogilla voi tienata?

Paljonko blogilla voi tienata? Tuota hakusanaa olen käyttänyt itsekin aika monta kertaa googlessa kun alkanut blogiini mainoksia lisäilemään. En tiiä ärsyttääkö ihmisiä mun sivun mainokset, jos niin kannattaa käyttää mainosblokkereita. :)

Blogillani on kuukaudessa keskimäärin 14 000 lukijaa. Google Adsensen kautta saa mainostuloja mainosten klikkauksista ja sivuston kävijämääristä. Kävijämäärämainoshinta on 1sentti about tuhatta lukijaa kohtii. :D Ja klikkauspalkkio on 0.2-0.7e/klikkaus. Tienaan Adsensen kautta 6-10e kuukaudessa.

Hiljattain aloin lisäämään blogiini tekstien loppuun myös tradetrackerin mainoslinkkejä. Niiden kautta en ole saanut vielä yhtään tuloja. :D Rekisteröintipalkkio on kylä 10e, mutta sitä ei saa ulos enne kuin mainostuloja alkaa kertymään, olikohan raja tuoon muistaakseni25 euroa. Oisko kolmisen viikkoa tuo palvelu ollut mulla käytössä. Erona Tradetrackerissa on, ettei klikkauksista saa palkkiota ainakaan useimmissa paikoissa. Mutta sen sijaan ns. "liideistä" saa sitten enemmän. Kokonaisia euroja.

Parhaimmat liidipalkkiot tradetracker palvelun mainostajista on pikavippiyhtiöillä. Niiden mainoksia en halua blogissani näyttää, koska koen sen moraalittomaksi. Enkä halua että kukaan pikavippiä/korkeakorkoista kulutusluottoa ottaa siksi, että näkee sen mainoksen mun blogissa. Google Adsensestä olen myös rajannut lainayhtiöiden mainokset pois käytöstä.

Eli summa summarum... Tämmösellä lukijamäärällä ja näillä mainostoimenpiteillä tienaan vuodessa arviolta vajaa 100e. Joku nohevanpi tienaisi varmaan enemmän. 100e ei ole kovin paljon. Mutta rahaa sekin on ja tulee käytönnössä ilman että teen mitään.:)


11 kommenttia:

 1. Wou! Sulla on kyllä tosi paljon lukijoita - saa siis näillä omilla luvuilla heittää hyvästit velkavuoren selättämiselle bloggaamalla, kun itsellä ehkä sata katselua päivässä :D :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yllättävän paljon niitä on alkanut olemaan, alkuun olin onnellinen ku oli joku 30-40 lukijaa päivässä. :D

   Poista
 2. Ai täällä on mainoksia. Ei itseäni ainakaan haittaa, kun kotiverkko nuo blokkaa jo DNS-tasolla, niin ei pääse edes latautumaan nuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, jos pitää mainosblokkeria jos ei jaksa mainoksia katella. :)

   Poista
 3. Tosi kiva tämä sun blogi! Itsellä vähän "suurempi" tämä tilanne, mutta mulla jo menossa 7. vuosi tätä rumbaa. Laskin tänään, että enää 36kk jäljellä. Totesin hiljaa mielessäni, että voiton puolella ollaan, vaikka velkaa on silti jäljellä aika järisyttävän paljon.

  Mun mielestä aika hyvä se uo:n uusi asiointipalvelu, jossa voi itse kohdistaa maksuja veloille ja pyytää todistuksen veloista. Huomasin siitä todistuksesta/otteesta, että yhdellä velalla mulla onkin 13,20% korko. Nyt muuten alkaa sen lyhentäminen. Tsemppistä sulle, eiköhän me pikku hiljaa tästä selviydytä. Meillä on muuten aika pitkälti samanlainen aikataulu tämän "projektin" kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Osaatko sanoa, onko velkojakohtaista, että meneekö ulosottoon vain velan pääoma vai koko maksusuunnitelman mukainen summa? Eli jos velkaa on avoimena esim. 5000€ ja kokonaiskustannus viidelle vuodelle esim. 10000€, voivatko laittaa sen 10000€ ulosottoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulosottoon menee velan jäljellä oleva pääoma, tuomiopäivään asti kertynyt korko ja kulut. Ei siis tuota maksusuunnitelman mukaista kokonaismäärää.

   Poista
  2. No minä jo säikähdin, kun useamman luotonantajan sivuilla lukee näin; velka erääntyy maksettavaksi korkoineen ja muine maksuineen. Niin jäin miettimään että tarkoittaako se tuleviakin korkokuluja. Mutta huh helpotusta, jos näin ei kerran ole.

   Poista
 5. Hei! Kysyisin sellaista käytännön asiaa, että oletko saanut pankkikortin ja pankkitunnukset aina helposti vai kuinka rahat asiat sinulla toimivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niiden kanssa ei mitään ongelmaa. Luottokorttia en omista mutta electroni ja nordean verkkopoankkitunnekset löytyy.

   Poista
  2. Pankkitunnukset ja pankkikortti (ja tietysti pankkitili) (käytännössä Visa Electron ja pankista riippen myös Visa Debit) kuuluvat lain turvaamiin peruspankkipalveluihin, jotka jokaisen Suomessa toimivan pankin on myönnettävä jokaiselle joka ovesta tulee sisään ja pyytää niitä.

   Poista

Suositut tekstit