torstai 28. helmikuuta 2019

Ostetut tavarat helmikuu 2019

- Sukat miehelle 6e
- Aikuisten värityskirja kaverille 10e
- Kahvinkeitin 120e

Yht. 136 euroa

Oon turhamainen ihminen näköjään ainakin jossakin asioissa. Kahvinkeitin hajosi ja mun piti saada just tietynlainen tilalle. Siitä sai maksaa sitten pitkähkön pennin, mutta se teki mut hyvin hyvin iloiseksi. Ja sillä on 10 vuoden takuu. Ja joo, arvasitte oikein. Se on moccamaster! <3

Oon nyt kahden kuukauden aikana tehnyt yllättävän havainnon: en oo ostanut itselleni kuin yhden paidan ulkomailta. Hassua. Jotenkin oon aatellu että ostelen koko ajan vaatteita. Ehkä illuusio johtuu siitä että pyörin kauppakeskuksessa joka viikko. Mutta näköjään en ihan hirveästi ostele sitten kuitenkaan mitään. Ajankulutusta ja suunnittelua selkeästi.

Mulla on päässä semmoinen lista mitä tavaroita haluaisin ostaa seuraavan viiden vuoden aikana, ehkä kirjoitan sen tähän ylös järkyttämään teitä kaikkia:

- Marimekon pyyhkeet, pieniä 6kpl, isoja 10kpl
- Marimekon pussilakanasetit 6kpl
- Marimekon Isot kivet- verho makuuhuoneeseen
- Kuplat valaisin makuuhuoneeseen
- Valkoinen lasivitriini
- Sohvapöytä (CAVA pyöreä, korkeakiiltovalkoinen)
- Kaikki matot uusiksi
- Lautasten vaihto marimekkoon

Semmosta. :D Mutta älkää säikähtäkö. Tää on semmonen 5v sisällä haavelista. Koska unelmat ja haaveet pitää ihmistä motivoituneena niin tää on semmonen lista mitä oon jo tässä pari vuotta päässäni suunnitellut. Ja toistaiseksi on suunnitteluasteella edelleen, mutta mukava miettiä mitä sitä haluaisi ostaa ja hommata. Nuo tavarat ois semmosia, mitä sitten joskus isona (tai isompana) voi siirtää ihka omaan kotiin. Ajatonta, tyylikästä ja mun silmää miellyttävää.

En siis todellakaan ole mikään ekologi-ihme, vaikka tavarakulutustani nyt tämän vuoden päätinkin seurata. Ihan mielenkiinnosta itselle muistiin, mitä tulee vuoden aikana ostettua ja kuinka paljon niihin menee rahaa. Tavarat ostelen omista kuukauden käyttörahoistani, en siis varasta puskuristani rahaa niiden ostamista varten.

Tammikuussa tavaroihin meni yhteensä 250 euroa, helmikuussa 136 euroa. Yhteensä 2kk aikana siis 386 euroa. Hupsista! Näyttää pahalle jo nyt! :D


5 kommenttia:

  1. Oi suomalaiset ja moccamaster <3 Mullakin on! :D

    VastaaPoista
  2. Moccamaster sen olla pitää =). Meillä on myös. Onhan se kallis, mutta eikö ole kestävämpikin, kuin joku tavis-Philips? Ainakin siltä tuntuu, että noita vanhoja hajosi ihan alinomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Mulla kesti vanha keitin kyllä 10v. :D Tää saa siis kestää 20. :P Kiva kun kävit kommentoimassa, löysin sun blogin samalla ja lisäsin lukulistaani. :)

      Poista
  3. Moccamasterin paras puoli on, että se keittää tarpeeksi kuumaa kahvia. Ei se varmasti parasta mitä rahalla saa ole, mutta hyvä. Lisäksi saa varaosana oikeastaan jokaisen mahdollisen palikan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva kun kävit kommentoimassa, tsemppiä sulle ulosoton alkutaipaleelle. Kävin lukemassa blogisi läpi ja lisäsin sen lukulistalleni. :)

      Poista

Suositut tekstit