maanantai 18. helmikuuta 2019

On hienoa olla täys kymppi!

Ensinnäkin!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! :)

Mulla on enää 10 velkaa
KYMMENEN
K y m m e n e n!

Monellakohan on koko elämänsä aikana yhteensä näin monta velkaa päällekkäin? Ja vieläpä ulosotossa? Ja vielä opintolaina päälle, jota en tietenkään laske mukaan, koska se ei ole ulosotossa.. En tiedä, enkä välitä! Aivan huippua huippua huippua!

Maksoin siis sen Intrum Justitian lainan pois viikonloppuna. Summa oli yhteensä 223.2e, joista taulukkomaksuun meni 27e. Nyt tuo summa on pyöreä 0. Aika jepa!

Kyllä olitte oikeassa ihanat kommentoijat. Lamaannus on tältä erää selätetty. Töihin on kiva mennä, ja sieltä on kiva tulla kotia. Mutta erityisesti huomaan sen, että mua taas kiinnostaa mun raha-asiat. Kiinnostaa se, että ulosotto lyhenee. Ja se antaa mulle voimaa ja energiaa, kun sitä saa lyhennettyä. Ihmeellinen on ihmismieli ja sen koukerot, mutta ehkä se oli jotain loman jälkeistä arkeen palaamisen vaikeutta sitten se mun lamaannus. Toisaalta elämässä on syksyn mittaan tapahtunut useita raskaita asioita, jotka on kanssa syöneet kovasti voimia.

Kohta mun elämässä puhaltaakin uuden laiset tuulet, kun pääsen käsittelemään mun elämän asioita ja tulevaisuutta ja kaikkea ihan terapiassa. Nyt vaan pitäisi löytää sopiva terapeutti. Kela korvaa terapiasta osan, mutta laskin että kuuakudessa siihen tulee uppoamaan noin 100e. Sinänsä tosi iso summa mulle rahaa, mutta toisaalta siihen kannattanee panostaa, että mielenterveys pysyy hyvänä. :)20 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että positiiviset tuulet puhaltaa. Uskon että terapia maksaa itsensä kyllä takaisin, mielenterveys on tärkeä asia ja siitä kannattaa pitää huolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin se on ajateltava, ettei mielenterveydelle voi hintalappua laittaa

   Poista
 2. Onnea! Ihana pyöreä luku :)
  Hyvällä fiiliksellä kevättä kohti :)

  VastaaPoista
 3. Jee, onnea kympistä! Terapia kannattaa ehdottomasti, mulla se on tällä hetkellä henkireikä. Mä käyn yleensä kerran viikossa ja siihen menee 150 €. Mulle on myönnetty 2x vko, mutta siihen ei riitä aika eikä rahat. Joskus otan tupla-aikoja, jos on tosi paljon jotain meneillään, mutta se sitten näkyy laskussakin. En edes ajattele miten paljon paremmin riittäisi rahat ilman sitä, vaan päinvastoin meinaan jatkaa käyntejä harvakseltaan sitten kun Kelan tukemat kolme vuotta tulee täyteen. Uskon, että tarvetta on senkin jälkeen. Mulla kävi tuuri ja löysin kerralla sopivan, ei onneksi tarvinnut etsintään käyttää enempää rahaa. Tsemppiä sopivan terapeutin löytämiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis kerta viikossa maksaa 150 € kuukaudessa, taisin laittaa vähän epäselvästi 😊

   Poista
 4. Miten saat kohdistettua velan lyhennystä tiettyyn velkaan kun teet ylimääräisiä suorituksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan velkaa maksaessani ulosottomiehelle sähköpostia, missä kerron että teen ylimäärisen suorituksen ja haluan sen kohdentaa tietylle velalle: velan nimi ja asianumero

   Poista
  2. Suomi.fi sivuilla missä omat ulosotot näkyy voi tehdä suoraan suorituksen kohdentaen tiettyyn laskuun. Itse seuraan sen sivuston kautta laskujani.

   Poista
  3. Määki seuraan en sivston kautta omia velkoja. En oo ennen löytäny kohtaa, että lainaa voisi kohdentaa tietylle velalle. Pitääpä käydä kurkkaamassa jos nyt löytäisin. Kiitos tästä kommentista siis! :)

   Poista
 5. Hei, paljon onnea kympistä! Ja ihan mahtavaa lukea, että panostat terapiaan. Ymmärrän omasta kokemuksesta, miksi se on niin tärkeää. :)

  VastaaPoista
 6. Moikka, hienoa kuulla, että edistystä näkyy. Vastaus itselläni kysymykseesi alussa on 14 eri velkaa. Nyt olen puolet noista maksanut pois. Ulosottoon on vain yksi päätynyt toistaseksi. Hidasta hommaahan noita on maksella ja prosessi on pitkä, mutta ehdottomasti vaivan arvoinen. Kaikkea hyvää sinne!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä prosessiisi, hyvin olet edistynyt. Katsoin, että maksat n 40 puhelimesta ja nettitikusta yhteensä. Minä käytän verkkoa älykännyn kautta, rajaton sopimus alle 20 Saunalahdelta, toimii oikein hyvin. Suosittelen sämpylöiden leipomista itse, ei ole iso vaiva, saat ihanat tuoksut kotiin ja osan voi pakastaa, ottaa evääksi ja tehdä kotona pikaruoaksi hamppareita. Ja leipä on tosi kallista kaupassa. Asutko lähellä Oulua (raportissasi näkyi Oulun raastuvanoikeus), siellä on leffateatteri, jossa halvimmat liput maksaa vitosen. Ehkä jäsenenä pääisis vielä halvemmalla. Täällä Tampereella pääsee ilmaiseksi lehdistönäytöksiin, jos on tilannut sähköpostiin ilmoitukset. Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankala luottotiedottomana vaihtaa liittymää ja kun miehellä ei ole älypuhelinta niin hän olisi käytännössä ilman nettiä sitten kotona aina silloi n jos olisin menossa. Kiitos vinkeistä ja hyvää kevättä sullekin!

   Poista
 8. Onnittelut kymppitavoitteen täyttymisestä!

  VastaaPoista

Suositut tekstit