keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Auto kävi vähä katsastuksissa

Autoon mennyt tässä kuussa

- katsastus 70e
- osat 130e
- huolto 200e
- vakuutus 81e

yht. 481e

Vielä tulee menoja:
- huolto n. 50e
- TOINEN uusintakatsastus 10e

ELI 541e yhteensä!


Hyi hyi ja vielä kerran hyi! Sylettää, erityisesti se, että auto kävi huollossa, meni suoraan katsastukseen ja ei mennyt läpi koska se niiden korjaus oli pettänyt/sitä ei oltu tehty kunnolla. Ja saan siis ajella sekä huoltoon että katsastukseen vielä kertaalleen. Todellakin verenpaineita nostattavaa touhua.

Olisin niiiiiiin paljon mieluummin laittanut nuo rahat maksaakseni ulosottoa pois. Mutta auton on pakko olla kunnossa, että pääsen kulkemaan töissä ja saan niitä tuloja jolla ulosotto maksetaan pois.

Ja täytyy sanoa, että vaikka puskurissa onkin nyt ammottava lovi niin onneksi olen ollut fiksu enkä laittanut kaikkia mahdollisia rahoja vain ulosottoon, vaan myös kerryttänyt puskuria. Koska muuten olisin todella pulassa rahojeni ja budjettieni kanssa.

Eli loppupeleissä täytyy vain olla iloinen siitä, että elän nykyään taloudellisesti järkevää elämää eikä yks auto tai sen huollot ja katsastukset hetkauta mun arkielämää kuitenkaan oikein mitenkään. Nyt vaan kerrytetään hitaasti mutta varmasti tuota puskuria takaisin ylöspäin ja laitetaan auto semmoseen kuntoon, että sillä ajelee pitkään. Mainittakoon vielä, että autossa ei siis mitään isoa häikkää, kuluvaa osaa vaihdettu ja pakoputken liitosta paikkailtu ja se liitos menee nyt uudelleen paikattavaksi sitten.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Puskuri on kyllä ihan pakollinen hätävara ja sitä pitäisi muistaa myös täyttää kun käyttää. :D

   Poista
 2. Hmm.. minä kyllä vaihtaisin autohuoltoa!

  Puskuri on kyllä ehdoton.

  Sinulla on hieno asenne maksaa velkoja pois!!

  VastaaPoista
 3. Onpas ärsyttävää, jos korjauksen jälkeenkään ei ole mennyt katsastuksesta läpi, vaan joutunut viemään uudelleen korjaukseen. Varmasti harmittaa. Hyvä kuitenkin, ettei tuon isompia vikoja ollut, sillä itsellä meni juuri bensapumppu rikki ja oli heti melkein 500 euron remppa. Hyvä, että meni kuitenkin katsastuksesta loppujen lopuksi läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, tosi raivostuttavaa. Pitää toivoa, että tänä syksynä menee katsastuksen ja mahdollisten huoltojen kanssa hieman helpomman kautta.

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Meidän tuttu myös käytti auton katsastuksessa, mutta ei mennyt läpi. Oli itse yrittänyt sille jonkinlaista huoltoa tehdä. Meidänkin toiseen autoon pitäisi tehdä muutamia huoltotoimenpiteitä. Etsinnässä on Peugeot huolto mieluiten jostain täältä meidän läheltä.

  VastaaPoista
 6. Puskurille on kyllä tarvetta. Meidän täytyisi viedä auto myös katsastukseen, mutta sitä ennen täytyy tehdä hieman toimenpiteitä. Autotarvikkeet lähtee tilaukseen ensi viikolla, huolto on sitten siitä viikko eteenpäin.

  VastaaPoista

Suositut tekstit