keskiviikko 8. elokuuta 2018

Lomalla töihin

Noniin. Tuli semmonen tyhjä kohta, että mitä sitä nyt kun on lomalla, niin oikein tekisi. Ja arvatkaa mitä menin suuressa viisaudessani tai tyhmyydessäni tekemään... No, sopimaan töitä tietenkin. :D

Eli ensi viikolla ois tiedossa liki 50h töitä. Vähä pitää olla hullu. Mutta laskin että mulle jäis näistä ylimääräisistä töistä about 600€ nettona käteen. Koska syyskuun puolivälissä tuleva lomanjälkeinen palkka on lisien puuttumisen takia varmasti surkea niin kompensoin tällä sitten.

Ja oon TIETENKIN jo mielessäni suunnitellut miten rahat käytän. Jaan summan kolmella, 200€ käyttöön, 200€ säästöön ja 200€ ulosottotilille.  Toki jos laskelmani heittävät pahasti ja lisätöiden palkka on eri kuin tuo ~600€ niin sitten katsotaan kulkuvirrat uudelleen.

Vähä jännittää mennä töihin eri paikkaan ja eri maakuntaan missä normaalisti olen. Toisaalta työn kuva on sama, joten eiköhän se hoidu ihan kivasti. Luulen että ens viikolla oon melko väsynyt akka, mutta sitten on kuitenkin vielä yli 2 viikkoa lomaa jolla palautua.

1 kommentti:

  1. Ihailtavaa!

    Onnea neljänkympin alituksesta ja velkojen lukumäärän pienenemisestä. Loppu menee sitten samaan malliin.
    Kiva nähdä, että osaat nauttia elämästä ilman, että se tarkoittaa tavoitteista joustamista.
    Mieti, miten rautanen ote sulla on talouteen tän "koulun" jälkeen!

    VastaaPoista

Suositut tekstit