perjantai 31. elokuuta 2018

Hupsista!

Joo-o, hyvä minä ja mun aivot. Tein siis aiemmin niitä lisätöitä ja koko ajan oletin, että saan tänään siitä palkan. Mutta koska vuorot oli osittain kuun puolivälin jälkeen, niin tuo ylimääräinen palkka tuleekin vasta 15.9 niinkuin normipalkkanikin.

MUTTA ARVATKAA MITÄ!

Se ei haittaa. :)

Korjautin tänään autoni. Tai siis kriittisimmät osat siitä eli vaihdatin  jarrunesteen ja toisen puolen vetonivelen. Jarrulevyt ja palat saa vielä odottaa. Lampun umpiota ja rekkarikilven alustaa en korjaa, jos ei oo ihan ihan pakko ku ne kuitenkin nyt toimii ja valot niissä kerta palaa.

Auton huoltoon meni näistä karsituista korjaamisista nyt sitten odotetusta 500 eurosta vain 200e. Ja mun EI tarvinnut koskea puskuriin. :) :)

Eli palkkakauden puolivälin tilanne on aika hyvä...

Rahaa on nyt käyttötilillä 190e, ulosottotilille olen käyttövaroista siirtänyt tässä loman aikana 50e, koska en tykkää ettei siellä ole mitään. :D Lisäksi viikon päästä menen päiväksi hoitamaan yhtä pikkulikkaa ja siitäkin saan about 50e. Eli äkkiseltään laskettuna: 240e rahaa, 14 päivää pärjättävänä. Helppoa kuin heinänteko. Ainpoa pikkumiinus että vaikka käteispuskuri on koskematon niin käyttövarapuskuri on nollilla. Mutta toisaalta, se on mennyt siihen mihin se kuuluukin. Käyttöön, elämiseen, sitä voi hiljalleen hivuttaa takaisin oikeaan suuntaan..

Ja mikä siisteintä. Saan kuin saankin tuon ylimääräisen palkan budjetoida just mihin lystään, koska autohomma menikin näin hyvin. Jeeee!! Anteeksi aiempien parin tekstini negatiiviset asenteet. Täältä taas porhalletaan eteenpäin. Ja ihan hirvee läjä rahaa tulossa parin viikon päästä. Siis aika jepa! :)

2 kommenttia:

  1. Lisätyöt kyllä pelastaa monelta tiukalta tilanteelta :)

    VastaaPoista
  2. Jes hienoa! Tämä antaa lohtua myös omaan lähestyvään autokorjaamo käyntiin. Pari sataa on kummiskin iso ero!

    VastaaPoista

Suositut tekstit