torstai 5. huhtikuuta 2018

Mokkulaongelmia

Mokkula päätti sanoa itsensä irti viime viikolla toimittuaan vuosia hyvin. Yhteys katkesi joka toinen minuutti. DNA:lta soitettiin ja kerrottiin että laitteen valmistajan puolen ongelma, jota ei todennäköisesti saada korjattua. Siinä kätevästi samalla myytiin uusi nettipaketti mokkulan kera hintaan 24.9€/kk, nykyinen netti maksaa 12.9€/kk.

Ja tadaa, seuraavana päivänä kun DNA oli kaupannut tuon uuden ihme super hyper mokkulan meille, alkoi vanha pelittää kuin kello.

Tänään tuli uusi mokkula postissa. Testattiin sitä niin tietokone alkoi tilttailemaan jostain syystä. :D Ei muuta kuin askel kohti DNA-kauppaa ja perumaan vanhan mokkulan irtisanominen. Uutta mokkulasysteemiä ei tietenkään voinut jättää liikkeeseen vaan se piti palauttaa postin kautta kun se oli etämyyntinä tilattu. Järkevää.. No, nyt on palautettu.

Ihan turhaa säätöä kaikkineen, tyytyväinen oon siitä että vanha mokkula nyt pelittää ja säästän 12€/kk sen maksuista. Se on kuitenkin 144€ vuodessa. Pienistä virroista ja niin edelleen. :)

Muuten menee hyvin, rahat riittää palkkapäivään mainiosti, toki hurjaa summaa ylijäämätilille laitettavaksi ei tässä kuussa pääse kertymään, mutta jospa maaliskuun palkan lisät kompensoisi auton korjaukseen mennyttä rahamäärää jonnin verran..

2 kommenttia:

  1. Juuri niin. Pienistä virroista se kasvaa ;) Itsellä ei ole tarvetta mokkulaan kotona, kun mikään täällä ei tarvii nettiä silloin kun en ite oo kotona. Jaan vaan kännykällä sit tablettii ja läppäriin netin tarvittaessa. Toivotaan et sunkin tilinauha yllättää iloisesti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tosiaan toivotaan. Auton moottorivikavalo alkoi sitten palamaan. Just ku sai korjattua muka auton niin tommonen. Ei se auta ku soittaa huomenna korjaamolle ja kysyä mitä nyt. Jos remppa tulee älyttömän kalliiksi niin ostan uuden (vanhan) auton. Joka tapauksessa, puskurista tulee lähtemään rahaa nyt auton takia. Kiroiluttaa aika paljon.

      Poista

Suositut tekstit