maanantai 9. huhtikuuta 2018

Ei mee putkeen ei..

Joopasta joo. AUTO! Juuri vasta korjattu, tuhlattu siihen himona rahaa ja eih, siitä meni moottorin kansi. Miksi se meni nyt? Ois voinut mennä ennen kuin ehdin tuhlata siihen omaisuuden edellisten korjausten myötä... Remppa ois tullut maksaa 600e ja vienyt vähintään vrk:den aikaa. Ei ihan hirveen helppo tilanne, kun töihin tarttee joka päivä sitä ja vkl tulossa reissu mihin tarvitsee toimivan auton. Joten, ostin uuden (vanhan). Rahat otin puskurista, 400e plus bensaan 50e, eli hupsista vaan, puskurissa enää 350e rahaa. Ja nyt mulla on KAKSI autoa. Huoh!

Suunnitelmana on nyt kerryttää puskuriin takaisin rahaa. Lisäksi kerryttää rahaa, että saisin vanhan auton korjattua ja myisin sitten tämän uuden pois. Rikki mennyt auto meni nyt seisontavakuutukseen ja hengailee ja odottaa korjausta. Jospa tuo uusi pelaisi kesän yli. :D Samalla pitäisi pystyä saamaan ylijäämätilille ulosottomaksuja varten lisää rahaa, tehdä yksi ulkomaan reissu ja ja ja.. :(

Semmosia pikku-ylläreitä. Vähä meinaa ärsyttää. Mutta joo, elämää kai se vaan. Toivottavasti tuleva palkka ois hyvä että sais hieman kompensoitua ja tasapainoitettua tilannetta.
4 kommenttia:

 1. Voihan kettu nyt. Juuri ton takia en aio tähä edellisee laittaa enää senttiäkää, jos hajoo nii hajoo ja sillä siisti. Halvalla kyllä löysit uuden!!! Mä oon katellu tollasii 1500-3000 e välimaastoon meneviä, nyt vähä lämpeninkin yhdestä, 2500, mut se raha onkin sit toinen stoori ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko löytää halvalla kun ei lainaa tietenkään (onneksi) saa ja puskuri ei antanut enempää myöden. Toivotaan että tuo kestää hetken aikaa. Juuri ainakin katsastettu mutta vanha ku taivas niin saa nähdä.

   Poista
 2. No kyllä koettelee. Autot on yksi murheenkryyni!
  Minullakin on reilu vuosi sitten ostettu auto, josta maksoin 2900 ja sitä on vuodessa ehditty korjatakin jo melkein 2000eurolla.
  Kyllä on todella raivostuttavaa, kun ei silti tiedä kuinka kallista remonttia sitten kuitenkin tekee.

  Hyvä, että löysit edullisen auton! Sekään ei aina ole ihan niin sanottua. Se on tosi halpa, jos on katsastettu ja jos vaan pääset sillä kulkemaan.

  VastaaPoista
 3. No voi ei. :-( Tsemppiä!
  Just meinasin vinkata, että pistä rikki mennyt auto seisontaan, niin säästät siitä vakuutusmaksut mutta olitkin jo edellä. :-)

  VastaaPoista

Suositut tekstit