keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Budjetti 13.4-15.5.2018

Palkka 2947,79€

Ulosottoon 1103.79€, käteen jää 1844€

Vuokra 420€
Opintolaina 113€
Bensa 150€
Käyttöraha 400€
Puhelin 40€ (siirrän lasku/varatilille)
Matka 400€
->
Jää 311€, joista seuraavanlainen jako mielessä:

-Lasku/varatili 50€
-Uo tili 161€
-Puskuri 50€
-Autopuskuri 50€
-> 0€

Eli palkkapäivän jälkeen:

Käyttötilillä 400€ käyttörahaa, 400€ matkarahaa sekä 150€ bensarahaa= 950€. Matkan jälkeen käyttötilillä saa olla 530€, jos on yli siirrän puolet uo-maksutilille ja puolet lasku/varatilille.

Lasku/varatilillä 90€, puhelinlasku 40€ ainakin tulossa maksettavaksi

Uo-maksutilillä 266€
 (95+10+161) Vanhastaan siellä oli 95€. Tästä edellisestä kuukaudesta jäi vaan 10€ tuonne mulle pyhälle tilille laitettavaa, käteistä meni n. 10€ säästöpossuun.

Puskurissa 350€+50€ =400€

Autopuskurissa 50€ :D

Säästopossussa  määrä x kolikoita, veikkaus 150-200€.

Pitää harkita, jos uo ei ole maksanut tällä hetkellä pienintä velkaa pois niin maksan sen sitten  varmaan itse jo nyt tässä budjettikuukauden alkupäässä.

 Voi olla että joudun jotain omia rahojani lainaamaan jostain kun pitää järjestää pippalot joihin vuokrata saunatila. Kaikki osallistujat maksavat oman osansa mulle takaisin että sen puoleen ei hätää, mutta en halua sitä nyt tähän budjettisuunnitelmiin sotkea. Teen sitten todenköisesti puskurin väliaikaisesta tappamisesta oman tekstin kun se asia ja hinta varmistuu. Hieman jo valmiiksi hirvittää.

Motivoi olemaan reissussa vähemmän leväperäinen. Mutta aion mää silti syödä hyvin ja jtn tuliaisia ostaa. Katsotaan kuin käy senkin reissubudjetin kanssa. Jos menisi edes satanen alle suunnitellun niin ois hyvä. :)

5 kommenttia:

 1. Hyvän kokoinen palkka tässä kuussa vaikka uo siitä oman osansa lohkaiseekin. Tämä kuulostaa nyt tosi tyhmältä, toivottavasti et ymmärrä sitä väärin, mutta olen tavallaan kateellinen sinulle tuosta uo:ssa olemisesta. Asiat ovat menneet tietysti jo pahasti pieleen, mutta sinulla ei ole enää mahdollisuutta velkaantua lisää, mikä on tällä hetkellä oma pahin pelkoni. Olisikin positiivista jos voisi olla luottokiellossa sillai "positiivisesti" eikä niin että se heti huutaa kaikille tahoille punaisin kirjaimin että tämä ihminen ei kykene hallitsemaan omaa talouttaan. Olisi mukavampaa, kun viesti olisi se, että juuri siksi tämä henkilö on luottokiellossa jotta kykenisi hallitsemaan taloutensa. Hm, en osaa nyt ehkä muotoilla tätä oikein. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin pointtisi. :) Just sen takia uo on hyväst, tietää ettei velkamäärä voi millään ilveellä ainakaan kasvaa. Sen alku ja luottotietojen menetys oli tavallaan iso helpotus siinä elämänvaiheessa.

   Omaehtoisia luottokieltoja kösittääkseni saa joko yksittäisiin paikkoihin (esim pikavipit) tai kokonaan määräajaksi jos haluaa.

   Tosiaan on pärjättävä nyt sillä mitä on ja siksi en ihan kaikkea ylimääräistä halua maksuihin laittaa että pelivaraakin yllätyksiin jää.

   Poista
 2. Ei vitsi millainen palkka! Ja käteen jää ihan kivasti vaikka ulosotto viekin kunnon siivun. Aika koiranpäivät tiedossa sit kun kaikki velat on maksettu :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika reippaasti teen ylitöitä välillä että saa kuukausipalkkaa hilattua ylöspäin. Mutta totta, että ootan kovasti (tietenkin) että jo loppuu käteen jää näinkin hyvä summa ja Sitten joskus kun jo loppuu niin alkaa armoton säästäminen. :)

   Poista
 3. On kyllä hulppea luku! Ei ihme että velat sulaa liki silmissä ;) Ymmärrän todellakin että odotat jo uo:n loppumista ;)

  VastaaPoista

Suositut tekstit