maanantai 12. maaliskuuta 2018

Fiksua tai ei mutta TUHLASIN Lidlissä..

Noniin. Mainonnan uhri ilmoittautuu. Lidlissä siis tämän viikon ajan kampanja että mitä tahansa korttia näyttämällä saa yli 25€ ostoksista 10% alennuksen. Määhän heti sinne suuntasin haukkana tavoitteena ostaa pitkän aikavälin tarpeellisia tuotteita.

Ja ostinkin:
- pari pkt wc paperia ja talouspaperia 4.4€
- shampoon ja suihkusaippuan 3.35€
- tiskiharjan 1.1€
- wc- ja keittiön pesuaineet 2.5€
- iso hammastahna 2.15€
- 2pkt tamponeja 2.6€
YHT 12.75€

Lisäksi ostin:
- Kanankoipia 2.15€
- Juuston 2.7€
- Mehua 2l 1.05€
- Evästä töihin 2 vuoroon 5.8€
- Synttärilahjan ja lahjapaperia 13.85€
YHT 25.55€

Sitten mennäänkin ei välttämättömiin:
- 10kpl energia juomaa 10€
- 4kpl proteiinijuomaa 5€
YHT 15€


MUTTA ku oon koukussa energiajuomaan ja juon tölkin sitä joka päivä. 2€/päivä tai nyt n. 1€/kpl (pantti mukana eli 0.85€/kpl. Laskin että säästän euron 10 päivän ajan ku ostaa kerralla enemmän. Pitäis osata se lopettaa ku ihan turhaa, mutta ku kahvi on pahaa. :D

Proteiinijuomat taas. Niitä juon välipalana töissä harvakseen, onneksi ne säilyy elokuuhun saakka. Ois voinut jättää ostamatta.

Jotenkin yhteissumma 53.25€ tuntuu silti hurjalta. En tiiä oisko pitänyt vaan jättää koko kampanja välistä mutta nyt näin.. Huijasin varmaan itse itseäni tuolla. :D

TAI sitten se johtuu siitä etten ikään osta kerralla paljoa. Jotenkin kun ostaa vähä kerralla niin se tuntuu halvemmalta. En tiiä saisko tästä sysäystä yrittää lopettaa tuo energiajuomilla kropan myrkyttäminen..

3 kommenttia:

 1. Sanoisin, että tuhlailua oli vain nuo listan kaksi viimeistä. Muutenhan tossa on tollasta välttämätöntä arjen kulutustavaraa ja ihan järkevää mun mielestä hyödyntää toi Lidlin alennuskamppis. Oon kanssa vähän huono tekemään isoja ostoksia kerralla koska silloin tuntuu että rahaa mukamas kuluis enemmän, vaikka eihän se niin oo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi opetella ostamaan vaikka viikon tarpeet kerralla. Mutta hankalaa se vaan ku aina tulee muuttujia, joskus koetettiin ja järkysti meni ruokaa roskiin.

   Poista

 2. Hei,
      Sinä, joka haluaa lainata nopeasti ja helposti lainaa, voi pyytää morisloancompany1@gmail.com. Koska laina ei vaadi vakuuksia, voit lainata mitä tarvitset tai ratkaista muita. Lisätietoja saat nyt ja saat lainaasi (morisloancompany1@gmail.com, + 1-631-858-4522) Kiitos Moris

  VastaaPoista

Suositut tekstit