maanantai 12. maaliskuuta 2018

Odottavan aika on pitkä

Voi palkkakuitti, tulisit jo...

En tiedä miksi olen kehittänyt itselle tän palkkakuittiahdistuksen. Joka kuukausi alan odottamaan palkkakuittia verkkopankkiin saapuvaksi, yleensä se tulee näkyviin 11-12.pvä kun palkka maksetaan 15.päivä. Sitten kun sitä ei näy niin kehitän itselle jäätävät paineet siitä kuinka pieni palkka tulee ja kuinka rahat ei tule riittämään taas mihinkään.

Nyt on just se ahdistus päällä koska tiedän että tuleva palkka on pieni, lyhyt kuukausi ja vähän työpäiviä huonoilla vuorolisillä. Ja palkkakuittia ei näy. Apua.

Onko kellää muulla tämmöstä pakkomiellettä? Miksi ei voi vaan malttaa ja katsoa se palkkakuitti ja tilanne vasta vaikka 14 päivänä kun se on tullut ja alkaa sitten murehtimaan ja budjetoimaan tulevaa kuukautta.

Tämmönen lyhyt stressinpurkupäivitys tähän väliin.

8 kommenttia:

 1. Meil on siinäki vanhanaikainen tapa, tilinauha tulee s-postiin. Mut kyllä sitä joka kerta odottaa peloissaa et onko osannu laskee sinne päinkään. Mul on exel palkanlaskuun mut meil on yks osuus palkasta mikä muuttuu joka kuukausi, eli sen joutuu arvioimaan. Tsemppiä, toivotaa et tänää jo näkyy sun palkkakin! Omani olin laskenu 50 e yläkanttiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oo uskaltanut ees laskea ku hirvittää tämä helmikuun lisien osuus koska sitä ei käytännössä ole.

   Poista
 2. Minä ainakin tiirailen viimeistään 11. päivä toiveikkaana, että näkyisikö palkkakuitti jo :). Itsellä on vuorolisien takia tosi isoa vaihtelua palkassa. Helmikuun palkassa kahdet lisät ja nyt maaliskuussa vaan yhdet (ja se lyhyt kuukausi), niin palkka on monesti vuoden surkeimpia. Mutta sormet ristissä, että olisi edes kohtuullinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makin oon sormet ristissä, itellä kanssa reippaasti vaihtelee kisat ja tiedän että helmikuussa ei niitä oikeastaan tule. Pitää tän kuun lopulla katsastaa auton rotisko eikä se ollenkaan helpota tätä ressiä, varsinkaan kun tästä tulevasta palkasta täytyy maksaa myös auton vakuutusmaksuerä. Auto vie kyllä paljon rahaa mutta ilman sitä ei töissä käydä..

   Poista
 3. Täällä! Täällä toinen palkkakuitti-addikti!!! Kuukausi tuntuu nyt loputtoman pitkältä ajalta. On ihan liikaa aikaa epäonnistua puskurirahaston perustamisessa. Siispä palkkakuittia (tulee ehkä 28. päivä?) ja tilipussia odotellessa. Odotusaikaa 16+2 päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois huippua jos palkka tulis 2x kuussa, ois vähemmän aikaa suunniteltavana ja budjetointi ei ois niin vaikeaa. Sulla on vielä hetki kauemmin odotettavaa.

   Poista
 4. Täällä on palkka yleensä jo tilillä siinä vaiheessa kun palkkakuitti tipahtaa postilaatikosta. Ärsyttävää! Nykyään odotan sitä vain jos maksuun olisi tulossa jotain loma- tai ylityörahoja.

  VastaaPoista

 5. Hei,
      Sinä, joka haluaa lainata nopeasti ja helposti lainaa, voi pyytää morisloancompany1@gmail.com. Koska laina ei vaadi vakuuksia, voit lainata mitä tarvitset tai ratkaista muita. Lisätietoja saat nyt ja saat lainaasi (morisloancompany1@gmail.com, + 1-631-858-4522) Kiitos Moris

  VastaaPoista

Suositut tekstit