perjantai 22. lokakuuta 2021

Kaikkea ei voi hallita

Olen ollut blogissa hiljaa ja jättänyt jopa säännölliset postaukset tekemättä. Syy: elämä.


Olen kohdannut älytöntä surua ja murhetta ja huolta. Olen rampannut lääkärissä. Olen väsynyt, todella väsynyt. En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja tällä hetkellä raha-asiat ovat viimeisellä sijalla mun mielessä.


Niistä kuitenkin sen verran, että ennen tätä kriisiä ehdin liki nollata mun säästöt, ottaa asuntolainaa, ottaa remppalainaa. Auto hajosi. Siihen meni 1000e.


Kaikkinensa mulla on tileillä ja sijoituksisssa 5500e. Lisäksi saan mieheltä takaisin 1000e mitkä hälle lainasin korottomana, pikkuhiljaa. Pitää vielä lainan ulkopuolelta ostaa asuntoon rakennustarvikkeita n. 2000e. Lainoista mun osuuksia 81 875 euroa. 


Semmosta rahallisesti tähän hetkeen.


Pidän määrittämättömän mittaisen tauon blogista. Palaan blogiin ja raha-asioiden ääreen jahka olen selvinnyt henkisesti ja fyysisesti tästä muusta savotasta, koska selviytyä mä aion.


5 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja voimia sinulle! Kaiken tåmän jälkeen ei olisi toivonut sinulle enää yhtään takaiskua :( .

  VastaaPoista
 2. Voimia rankkaan kauteen! Toivon sinulle kaikkea hyvää ja uskon, että elämä kantaa.

  VastaaPoista
 3. Elämä on arvaamatonta. Oikein paljon jaksamista tulevaan ♥ ♥.
  -Siru-

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Ihana blogi, oon saanut tästä paljon tukea omaan ulosottorimpuiluun ja viimeisen erän pääsen maksamaan nyt maaliskuussa, jee!

  Oma asunto on ollut mulla pitkään haaveena. Haluaisin kysyä sinulta että miten asuntolainan saanti sinulla sujui? Jäikö velkahistoriasta jotain kummituksia joita sai pankille selitellä vai irtosiko laina helposti?

  Itsellä on olo ollut kuin kakkosluokan kansalaisella nii tämän ulosottoni jälkeen pankkiin kävely tuntuu jo ajatuksena todella pelottavalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut mitään ongelmaa lainan saannissa eikä tullut ulosottotaustasta sanallakaan puhetta

   Poista

Suositut tekstit