keskiviikko 31. maaliskuuta 2021

Ostetut tavarat maaliskuu 2021

 Maaliskuussa ostettua

muumimuki 6e

muumimuki 4e

lahja 3e

pipo 2e

yht 15e


Ylpeänä voin todeta, että ostin kaikki nämä tavarat kirpputorilta. En ole aikoihin ostanut itse itselle muumimukia, mutta nyt ostin jopa kaksi.


Kovin paljoa ei ole mulla ulosoton loppuminen lisännyt tavaroiden ostelua, mikä on kyllä tosi hyvä asia. On mulla haaveita, kalliitakin. Mutta niiden aika on sitten joskus.


Mulla on tällä hetkellä kirpputoripöytä ollut muutaman päivän ja siellä myydyksi olen saanut 111 eurolla jo, tosin tuntuu että arvokkaampi tavara lähti ensin, joten en usko että saldo tuosta ihan hirveästi kasvaa. Aion laittaa myynnistä saadut rahat palkantasaustilille, koska mulla on tässä kuussa ollut älyttömän vähän töitä ja vielä vähemmän pyhätöitä. Palkantasaustililtä voin sitten hyvillä mielin tasoittaa (mulle) pieneksi jäävää huhtikuun palkkaa.


Vielä tuosta kirpparihommasta, kävin kaverini kanssa kirpputorilla noin 2 viikkoa sitten. Sieltä ostin nuo tässä kuussa ostetut tavarat. Ja kai sieltä jäi sitten jonkinlainen ajatus päähän muhimaan, että voisin laittaa oman pöydän. Joka vuosi iskee sellanen olo, että pitää kirppispöytä laittaa. Niin kävi nytkin. Eipä se onneksi ole hullumpi ajatus ja tuleepa siivoiltua kaapit. Varmaan enempi sais rahaa nettimyymällä tavaroita, mutta jotenkin koen sen silti paljon vaivalloisemmaksi, kun yksittäin alkaa tavaroita myymään ja perkaamaan niistä aiheutuvaa viestitulvaa. Mukavempi näin. Helppo myös sitten viedä loput tavarat samalla vaikka SPR:lle niin pääsee niistä eroon eikä jää kaappeihin pyörimään.

2 kommenttia:

 1. Kysymykseni ei liity oleellisesti juuri tähän kirjoitukseen, mutta sulla voi olla tietoa, niin on pakko kysyä.Onnitteluni ensinnäkin sinun veloista selviämistarinasta, sitä on ollut hieno seurata ja se motivoi minun lisäkseni monia muita vastaavassa tilanteessa olevia. Itseäni on askarruttanut se, että miten paljon ulosottovelallinen voi säästää tilille rahaa, ettei ulosotto vie sitä? Sinä kuitenkin olet ulosoton aikana saanut säästettyäkin niin onko siitä olemassa mitään ohjeistusta ulosoton puolesta? Tiedätkö tätä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riippuu ihmiselle määrätystä suojaosuudesta joka taas riippuu yksilöllisestä elämäntilanteesta jne. Tarkimmin saa tietoa kysymällä asiaa omalta uo-mieheltä, itse sain s.postiin aikoinaan tällaisen vastauksen:

   "Ulosottokaaren säännösten mukaan tilillä voi olla varoja säästössä 1,5 x suojaosuus. Suojaosuutesi on 672,30 e/kk. Sinun tapauksessasi se olisi 1.008,45 e, jonka ylittävä osa voidaan harkinnan mukaan ulosmitata."

   Mää säästin käteisenä varmuuden vuoksi

   Poista

Suositut tekstit