torstai 30. huhtikuuta 2020

Ostetut tavarat huhtikuu 2020


Huhtikuussa ostettua:


- korona lahja miehelle 140e
- matto 70e
- palapeli 12e

yht 222e euroa.

Asetin itselleni täksikin vuodeksi tavoitteeksi ostaa tavaroita max 1500 eurolla. Käyttämättä loppuvuodeksi on vielä 1146e joka on 143e/kk.

Tää huhtikuu kyllä nyt erottuu selkeästi summaltaan alkuvuoden muista kuukausista. Tammi-maaliskussa käytin yhteensä tavaroihin 132 euroa ja nyt sitten näin.

Mieheni tosiaan lomautettiin töistään. Siksi halusin hänelle tänne kotiin jotai tekemistä ja tuo mun ostama juttu on kyllä ollut nappiostos ja käytössä päivittäin. Oli tosi kiva ilahduttaa toista, kun hänellä ei ole nyt oikeen mitään muuta tekemistä kuin kotoilla ja lenkkeillä.

Matto oli ehkä semmonen korona-ale ostos. Olkkarin matto oli kissan ja koiran jäljiltä aika roisissa kunnossa. Kun kumpaakaan eläintä ei meillä enää ole, olin selaillut toria jo muutaman kuukauden käytetyn, tietyntyylisen ja värisen maton toivossa sitä löytämättä. Sitten kun netissä tuli mainos vastaan matto alesta niin menin selailemaan mattoja ja päädyin tilaamaan yhden, joka oli just eikä melkein oikeanlainen! Ja -70%. Oli kyllä silti taistelua itsensä kanssa, voinko mä nyt ostaa noin kalliin maton? Hullua.

Itselle ostin 1000-palaisen palapelin, jonka ääressä viihdyin 10 päivää. Eli 1.2euron harrastelu/puuhastelumaksu per päivä. Ei paha.

Jotenkin nyt kuukauden jälkeen on semmonen olo, että olin tosi tuhlaavainen ja hieman soimaan itseäni siitä. Koska oisinhan mä voinut lyhentää tolla summalla velkaakin. Mikään tavaroista ei ollut oikeasti pakollinen. Ehkä semmosia mielen lohduttajia stressaavana aikana. Katsotaan miten toukokuu menee. En aio päättää mitään etukäteen, muutakuin että hyvä olisi pysyä tuossa 143 eurossa tai sen alle.

Uskon että pysyn alle 1500:ssa eurossa vuositasolla, mutta koskaanhan ei kannata liian aikasin olla varma mistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit