maanantai 30. maaliskuuta 2020

Ostetut tavarat maaliskuu 2020Tää tulee nyt päivän etukäteen, mut huomisen päivän suunnitelmat sellasia, että ei tuu kyllä mitään osteltua

Maaliskuussa ostettua siis:


Työkengät 20e
Lahja kummilapselle 6e

yht 26e euroa.

Asetin itselleni täksikin vuodeksi tavoitteeksi ostaa tavaroita max 1500 eurolla. Käyttämättä loppuvuodeksi on vielä 1368e joka on 152e/kk.

Aika hyvin oon ollut ostamatta tavaraa nyt maaliskuussa. Ostin sivutyötäni  varten kuun alkupuolella työkengät. Niihin meni 20 euroa. Muuten, koronatilanteen vuoksi sivutyön aloitus siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Eli ihan liian aikaseen ostin nuo kengät, onpahan tulevaisuutta varten jemmassa sit. Harmittaa kyllä.

Ostin myös kummitytölle synttärilahjan, hän sai itse kaupassa valita. Juhlia ei ole, koska korona.

Tosi vähä menny tässä kuussa rahaa tavaraan. Aika siistiä. Varmasti osansa on tehnyt korona ainakin nyt viimeisinä viikkoina, eipä oo tullut hengailtua kaupoissa. Ja ostelun mielihalutkin on vähentyneet. Vaikka en vietäkkään aikaa nykyään kuin lenkillä, töissä ja kotona niin ainahan sitä normikauppaostosten lomassa vois jotain tarttua mukaan. Tai vois selailla nettiä ja tilailla sieltä.

Uskon että pysyn alle 1500:ssa eurossa vuositasolla, mutta koskaanhan ei kannata liian aikasin olla varma mistään. Toivon kuitenkin että näin käy. Loppusiltaan 3kk aikana 132e ostettuja tavaroita on mulle kyllä tosi vähän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit