keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Budjetti 13.3-14.4.2020

Palkka 2388e

Ulosottoon 796e

Jää 1592e

Pakolliset:
Vuokra 420e
Terapia 120e
Pra Suomi 100e
Autovero 80e
Sähkö 50e
Puhelin 30e
Netti 17e
Opintolainan korot 10e
Yht 827e, jää 765e

Muut:
Käyttö 265e
Bensa 200e
Kotimaan sukuloimisreissu 150e
Taloustili 150e
Yht 765, jää 0e

Hyi, yök ja apua mikä budjetti! Päätin nostaa polttoainebudjettia 200 euroon koska se paukkuu aina yli (työmatkat). Lisäksi nyt on vähä "pakko" käydä jo sukuloimassa kun alkaa olla pitkä aika kun on viimeksi käynyt.

Käteen jäävä palkka tuntuu nyt pieneltä. Se johtuu siitä että nostatutin veroprosenttiani. Se taas johtuu siitä, että aloitan huhtikuussa sivutyöt. Olen asettanut tavoitteeksi lyhentää ulosottoa aika hurjalla summalla ylimääräisiä lyhennyksiä tänä vuonna ja päädyin siihen, että tavoite ei tuu täyttymään ilman lisäansioita. Sain ulosottomiehen kanssa näppärästi sovittua että maksan lisätuloista itse ulosottoon, jolloin sinne palkanlaskentaan ei mene tietoa lainkaan. Ajattelin mahdollisesti tehdä sillee, että maksan koko sivutyön palkan ulosottoon ja vältyn näin ylimääräisten suoritusten taulukkomaksuilta (ainaki käsittääkseni, en oo tästä ihan varma).

Valitettavasti tän kuukauden budjetti ei vaan mitenkään päin venynyt siihen, että maksaisin ulosottoon sen 330e. Tuntuu jotenkin surkealta ja epäonnistuneelta. Ja että uo lyhenee nyt liian vähän. Onneksi olen uuttakin tavoitetahtia semmoiset 1300 euroa edellä ennen tätä lyhennystä ja lyhennyksen jälkeen about 900e edellä. Että ehkä tämä ei ole katastrofi. En halua puskurista lyhentää ulosottoa, en koe siinä oikein järkeä. Koska ilman puskuria joutuisin pahimmassa skenaariossa pitämään äkkitilanteen sattuessa kokonaan lyhennysvapaan ulosottokuukauden.

Nää on näitä, ei saa lannistua. Eteenpäin vaan ja tiukkana rahojeni kanssa! 8,5e jää käyttörahaa per päivä. Kyllä tästä vielä kuukausi tulee, ehkä.. 😄

2 kommenttia:

  1. Moikka! Oon seuraillut blogiasi reilun vuoden verran, siitä alkaen kun velkaneuvoja neuvoi laittamaan velat ulosottoon. Lähtösumma mulla samaa luokkaa kun sulla, erotuksena että 2 elätettävää ja pienempi palkka. Normi elämästä selviän ihan hyvin näinkin, mitä nyt toisinaan iskee pelko että haluaisivat viedä talon tms. Oon pohtinut paljon keinoja saada ulosotto maksettua, monelle perijälle voi nettipalvelussa maksaa suoraan, mutta ootko keksiny muuta keinoja? Kaikista omista lyhennyksistä ulosottoon menee kuluja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlaappa solidate, minulle se ei sopinut, mutta josko se sulle soveltuis paremmin? En oo keksiny oikein keinoja, velkojat ei tahdo tehdä sopimuksia oikein ulosoton ohitse. Kovasti tsemppiä sulle!

      Poista

Suositut tekstit