lauantai 2. marraskuuta 2019

Ostetut tavarat lokakuu 2019

Lokakuussa ostettua:

Sohvapöytä 100e
Pipo 11e
Koulutarvikesetti 8e
Yht 119e

Tuo sohvapöytä oli ehkä "vähä" ylimääräinen ostos. Mutta mutta, oon katsellut ko pöytää netistä viimeiset 4 vuotta. Haaveillut, tuskaillu ja haaveillut. Sen ovh hinta on 399 euroa ja olin jo luovuttanut hieman sen suhteen, koska se on niiiin kallis. Mutta löysin sen käytettynä ja huippukuntoisena tori.fi:stä. Ja sitten ostin sen.

Koulutarvikesetti lähti postissa suklaalevyn kera mun ekaluokkalaiselle kummipojalle synttärilahjaksi.

Pipon ostin itselleni.


Olen haastanut itseni leikkimieliseen, ei niin vakavaan haasteeseen, että saan ostaa tavaroita 1500:lla eurolla tänä vuonna. Tällä hetkellä summa näyttäis olevan 1175 euroa, eli tuhlailuvaraa olisi marras-joulukuulle 325 euroille sea. Tiuk vetää, koska aion ostaa 120 eurolla marimekon tuoteitta itselle ja sitten tietysti joululahjoja vielä. Mutta ehkä joulu menee semmosella vähän tavarattomalla linjalla, ainakin suunnittelin että kummilapsille ostelis leffalipuja tai  muita semmosia elämyksiä lahjaksi.

Välillä mulle tulee semmonen himpun verran syyllinen olo. Että elän niinku pellossa näiden mun rahojen ja ulosoton suhteen. Semmonen, että ostelen mua ilahduttavia ja miellyttäviä arvokkaitakin asioita (kuten tuo pöytä ja marimekkohommat) kun toinen ääni päässä sanoo, että pitäis kaikki liikenevä laittaa suoraan ulosottoon eikä tuhlailla ja mälläillä johonkin muuhun.

Ehkä mun dilemma tämän huonon omatunnon kanssa hellittää, kun alan toteuttaa mun uutta suunnitelmaa, että velkoihin menee joka kuukausi 265 euroa ylimääräistä. Niin sitten voin palkkapäivän jälkeen aina mällätä ja tuhlailla miten huvittaa niillä rahoilla mitä mulle jää, jos jää. :D

1 kommentti:

Suositut tekstit