lauantai 30. marraskuuta 2019

Black Friday/Älä osta mitään päivä

Jälleen kerran oli Black Friday. Eli se ihanaakin ihanampi superalennus päivä. Itse en vilkaissutkaan eilen kauppoihin päin, koska en keksinyt mitään mitä olisin tarvinnut niin kovasti että olisin jaksanut vaivautua. Ja silloin on parempi pysyä kotona. Säästyy rahaa ja hermoja.

Tuli vietettyä vähän semmoinen puoliksi vahinko älä osta mitään päivä.

Ymmärrän kyllä hyvinkin ihmisiä, jotka Black Fridayna suuntaavat ostoksille, säästyyhän siinä selkeästi rahaa, jos ja kun ostaa tarjouksesta tuotteita, jotka muutenkin tulisi ostettua.

Mieheni tarvitsisi uuden talvitakin ja tietty takkimalli on ollut hällä viime keväästä asti mielessä. Nyt eilen hän googletteli takkimallia ja siinä olikin reilu alennus, harmi vain että hänen kokonsa ja värinsä olivat jo ehtineet loppua.

Tommoset jutut mää ymmärrän ja tarjousten hyödyntäminen on fiksua. Ja esim joululahjoja kannattanee ostaa alennuksesta.

Saa nähdä tuleeko ens vuonna suunnattua kauppaan Black Friday:na. Riippuu siitä tuleeko silloin jotain ostotarvetta.

Mites teillä ko päivä sujui?

3 kommenttia:

 1. Eväitä ostin töihin. :) Helpointa ja pitkän päälle halvinta on olla ostamatta alennuksista yhtään mitään ja ostaa sitten tarpeeseen hinnalla millä hyvänsä. (no on tästä poikkeuksia joita etenkin lapsiperheiden kannattaa hyödyntää)

  Mulla menee niin paljon rahaa harrastukseen, että oikeestaan mihinkään muuhun ei kiinnosta laittaa mitään. Uusia tavaroita en osta käytännössä koskaan. Istun kirppissohvalla. Näppäilen tekstiä kierrätystietokoneella, edessä pauhaa telkkari joka on ostettu torista käytettynä ja on ollut meilläkin jo kohta seitsemän vuotta. Nopealla vilkaisulla kotonani ei ole yhtään uutena ostettua huonekalua, mattoa tai lamppua. Tai on yksi, kotoa muuttaneen tyttären huoneessa on ikeasta ostettu lipasto.

  Pari lahjoitusta olen tehnyt tällä viikolla, toisen eilen BF:n innoittamana.

  VastaaPoista
 2. Hah. Ostin sittenkin asian BF alennuksesta. Facebookin täsmämainonta osui kohteeseen ja ostin toiminnallisen vatsatreenin puoleen hintaan. :) Olen yllättävän hyvin pystynyt kuntoilemaan tänä syksynä ja ajattelin että nyt voisi olla motivaatiot siinä asennossa että saisin suoritettua tämösen kuntovalmennuksen. Täydellä hinnalla en olis raaskinu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ostos! :) Mulla ob kans aikalailla kaikki kodin kalusteet kierrätettyjä tai vaihtoehtoisesti yli 10v sitten ostettuja. :)

   Mun mielestä aleja kannattaa hyödyntää jos tarve voi odottaa hetken aikaa :)

   Poista

Suositut tekstit