keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Ostetut tavarat heinäkuu

Ostetut tavarat heinäkuu:


Reppu 8e
Villapaita 4e
Paita 3e
Toppi 2.5e
Kesähepene 2.5e

Yht. 20 euroa


Aloin oikein miettii että enkö tosissaan oo ostanut muka muuta tavaraa, mutta en mää kyllä ole. Ihmeellistä. Nämä kaikki tavarat tuli ostettua ulkomaanreissulta. Vielä on yksi ulkomaan reissu tekemättä ja se on varmaan ihana, uskon vaan että ruokaan tulee sielä tuhlattua ihan hirvee määrä rahaa. :D


Imuri hajos jo kesän alussa, en vaan oo raaskinu ostaa uutta ja kesä onkin menty sitte mikrokuitumopilla. Vähä alko jo kyllästyttää kun tuntui että saa mopata koko ajan ja silti on jotenkin likasta... Katoin kyllä uusia imureita, mutta voi himputti miten kallis voi joku imuri olla. Siis ihan perusimuri lähtee halvimmillaan 70 eurolla ja siinä on 7.5m toimintasäde, eli tosi pieni. Mutta siis niin, missä välissä imureista on tullut noin kauhean kalliita? Jos ei olis halunnut ihan huonoa, niin joku 150-200 euroa olisi pitänyt uhrata imuriin. Kyllä, olis ollu varaa ostaa, mutta ajatus hankasi vastaan. En nyt mitenkään ihan hirveästi tykkää imuroida, vaikka tykkään että on/ois siistiä. Aattelin että pärjäätää ilman imuriakin. Ainakin kesän yli kunnes saan joku kukausi ängettyä sen budjettiini.

MUTTA nyt meillä on imuri. Toimiva, käytetty Boshin imuri. Maksoin tästä imurista tasan NOLLA euroa. Eli saatiin se ilmaiseksi. Vähän mahtavaa huippua parasta. Joku nainen antoi osto/myyntipalstalla ja osuin sattumalta paikalle. Niin eipä vähä siistiä, kun olin eka joka sen halus ja ehdin hakeakkin sen vielä samana päivänä kun sattui olemaan vapaapäivä töistä.


Viime kuussa asetin itselleni haastee, että saan ostaa vuoden aikana tavaroita yhteensä 1500:lla eurolla. Tällä hetkellä vuotta kulutnut 7kk ja summa näyttää 902 euroa. Toistaiseksi joulun budjetti näyttää vielä turvatulta. Ja tää haaste on mulle itselle ja leikkimielinen, eli menee yli jos menee mutta toivon ettei mene. Ei se tartte ku pari hajonnutta imuria niin homma on siinä. :D





2 kommenttia:

  1. Tosi vähän mennyt rahaa! *peukku* Musta tuntuu, etten osta itselleni ikinä juuri mitään, mutta taas kun koulut/päiväkodit ovat alkamassa, tuntuu että on pitkä lista kaikenlaista hankittavaa, kun kaikki on jäänyt pieneksi. Voi kun olisi aina kesä, niin vaatehankintoihin menisi vain murto-osa nykyisestä!

    Mä pelkään, että kännykkä on kohta hajoamassa, kun on alkanut temppuilla omituisesti. Tuntuu, että nykyään joka kännykkä alkaa tehdä samankaltaista reilun kahden vuoden käytön jälkeen. Kesä on syönyt puskurin nollille, joten toivottavasti kestäisi edes pari kuukautta vielä, että ehtisi saada pari satasta kokoon, jolla saisi jo jonkinlaisen äkypuhelimen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuntuu että rahaa on mennyt kaikkeen muuhun kuin tavaran osteluun. Ulkona on syöty ainakin ihna huolella mikä näkyy myös puntarissa.

      Poista

Suositut tekstit