lauantai 22. joulukuuta 2018

Kadonneen suorituksen arvoitus

Maksoin ulosottoon ylimääräisen suorituksen 335 euroa 4.12. Suoritus ei näy asiointitilillä vieläkään. Ärsyttävää.

Aloitin salapoliisin työt alkuviikosta ja päätin ensimmäisenä varmistaa pankista, että suoritus on lähtenyt tililtä oikein. Vain 43 minuutin odottelun jälkeen, sain chat palvelusta kuulla, että suoritus on lähtenyt tililtä normaalisti ja siltä osin asia on kunnossa.

Seuraavana lähestyin maksunvälittäjää eli paytrailia. Laitoin heille asiakaspalveluun sähköpostia ja he vastasivat reilussa vuorokaudessa, että maksu on välitetty asiointitilin palveluun.

Sitten laitoin sähköpostia omalle ulosottomiehelleni ja siihien se selitystyö sitten tyssähti, kun tuli automaattinen vastaus että hän on lomalla 27.12 saakka. Dämed. Asiointitilillä ei edelleenkään näy tuota minun ylimääräistä suoritusta kirjautuneena vaikka sen maksamisesta on nyt jo 18 päivää. Yhyy! No, jospa se asia sieltä ajallaan korjaantuu ja saa sen pienimmän lainan oikeadti vielä pienemmäksi.

Joulujuttuja oon jaksanut tehdä vaihtelevalla menestyksellä nyt viime päivien aikana. Suurinta iloa on tuottanut ystävien näkeminen ja heille joulukukkien vieminen. Tänään menen vielä leipomaan ja koristelemaan pipareita kummityttöni kanssa. Huomenna alkaakin sitten armoton työputki, joka kestää viikon verran ja sisältää 60 työtuntia ja hulluna pyhälisiä. :D Jee!

Jotenkin mulla oli alkukuusta paljon jouluisampi olo, nyt on ehkä hieman semmonen, joulu nyt tulee ja menee ja enpä sitä oikein ehdi viettää -olo. Mutta ei se mitään. Sain lahjat hankittua onneksi ajoissa ja itsekin saanut jo hyödyllisiä joululahjoja kuten kengät (itse valitsin :D ) ja rasvoja, joita nyt kuluu aina. :)

Oikein hyvää Joulua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit