keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Budjetti 14.12.-14.1.

Palkka: 1912,63e

Ulosottoon: 637,54e                  jää 1275,09e


Pakolliset:
Vuokra 420e
Opintolaina 112e
Liiton vuosimaksu 100e
Autovero 75e
Puhelin 30e
Sähkö 15e
Netti 13e                                      jää 510e


Muut:
Talousraha 150e
Bensa 150e
Omaan käyttöön 210e

Palkka oli odotetusti pieni nyt joulukuussa. Onneksi aikalailla kaikki joululahjat on ostettuna. Tuolla omalla käyttörahalla pitää ostaa töihin evästä mihin se riittääkin varsin hyvin. Mikä mua hieman stressaa on se, miten saan elettyä niin niukasti että käyttörahasta olisi jäljellä vielä pari päivää ennen palkkapäivää semmonen about 100euroa, koska lähden silloin reissuun. Onneksi tammikuun palkka tulee reissun aikana, niin ei tartte murehtia koko reissun kustannuksia tästä palkasta. Lähden siis tammikuussa viikon ulkomaan reissulle, lennot ja hotelli ovat minulle ilmaiset, eli ainoastaan mitä syön, juon ja teen siellä, tulee maksamaan jtn. En ole edes budjettia sinne miettinytkään.

Tästä palkasta ei mennyt puskuriin tai ylijäämätilille lainkaan nyt rahaa. Tammikuun pitäisi korjata tilannetta, riippuen siitä paljonko reissussa rellestän. ;)


8 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa! Toivottavasti reissu suuntautuu jonnekin lämpöön ja valoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuntautuu se, enää vajaa kuukausi niin pääsee lentoon! :)

      Poista
  2. Onko huomenna se päivä kun selviää miten veronpalautukset kohdentuu? Odottelen aina sun raporttia siitä kun lapsi joulupukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No veronpalautusten kohdentuminen näkyy mulle jo nyt, mutta haluaisin samaan raporttiin sysätä sen miten tän päivän palkkakin kohdentui, niin siksi mennee ensi viikolle ennen kuin teen aiheesta julkaisun. :)

      Poista
  3. Ilkeä pihtari! Enää kolme yötä maanantaihin :p

    VastaaPoista

Suositut tekstit