torstai 11. lokakuuta 2018

Budjetti 15.10-14.11.2018Palkka 2493 euroa

Ulosottoon 831 euroa Pakolliset:

Vuokra 420e
Opintolaina 113e
Autovakuutus 81e
Puhelin 30e
Netti 12e
Sähkö 10e


Muut:

Käyttöraha 400e
Bensa 150e
Lahjat 70e
Katsastus 60e
Matkaraha 30e


Loput:

Ulosottotilille 200e
Käyttövara/laskutilille 86e


Sepä budjetoitui näppärästi koko summa. Jännä nähä mitä katsastuksesa autosta tuumaavat. Käteispuskuriin ei tässä kuussa liiennyt yhtään euroja, koska priorisoin tuon ulosottotilin kerryttämisen ensisijaiseksi nyt, kun on tiukempi kuukausi. Käteispuskurissa varoja on tällä hetkellä 1350euroa ja stressin välttämiseksi olen päätynyt siihen, että sikäli mikäli auto vaatii katsastuksen jälkeen remppaa niin aion puskuria sen korjauksessa hyödyntää.

6 kommenttia:

 1. Sul menee kyllä sika hyvin nää budjetointi hommat! Velat lyhenee ja niin hyvä, että pystyt maksaa mahdolliset korjaukset samantien! Ihana vapaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tuntuu vaan kurjalta käyttää mahdollisesti puskuria. Mutta joo, vuoden takaiseen verrattuna menee jo aika kivasti kuitenkin. :)

   Poista
 2. Minä todella nostan sulle hattua. Tällä vauhdilla pystyt ihan mihin vain. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
 3. Löysin juuri blogisi, en ole siis lukenut kaikkea. Mutta heräsi kysymys, jos haluat vastata...sinulla on auto, eikö vouti "vienyt" sitä?

  VastaaPoista
 4. Ei vienyt. Vouti on siitä fiksu, että ymmärtää, että tarvitsen autoa töissä liikkumiseen (epäsäännöllinen pitkähkö työmatka johon julkiset eivät mene). Lisäksi mun auton arvo on n. 1500€. Ulosotto pyrkii turvaamaan velallisen toimeentulon ja sitä kautta velkojen maksun. Kesäkuussa sain jopa vapaakuukauden ulosottomaksuista kun auto-ongelmat söivät älyttömästi rahaa ja jouduin ostamaan moottoririkon takia uuden auton.

  Auto onkin mun arvokkain omaisuus, eikä ole vouti tehnyt kotikäyntiä tarkastamassa oisko täällä jtn arvotavaraa, eikä kyllä olekaan sen puoleen :D

  VastaaPoista

Suositut tekstit