maanantai 24. syyskuuta 2018

Löysä budjetti on jees!

Tein tälle kuulle tosi löysän budjetin ja se on todellakin kannattanut. Elämä on ollut paljon stressittömämpää! Plus olen saanut onnistumisen tunteita sillä siirsin ylijäämätilille jo kuun tässä vaiheessa 50€ lisää, koska sitä rahaa vain on jäänyt yli. Niinpä ylimääräistä uo-suoritusta varten on kasassa jo 300€. Pikkuhiljaa.

Ja silti käyttörahaa on ruokiin ym menoihin jäljellä vielä hulppeat 15€/päivä, kun palkkapäivään on huomenna 20 päivää aikaa. Aika huippua! En aio stressata, koska olen tässä oppinut että mitä tahansa voi sattua ja rahat sitä myöten menee sen sileän tien. Mutta silti salaisena (ja nyt melko julkisena) haaveena on saada ylijäämätilille ennen seuraavaa palkkaa vielä toiset 50€ kerättyä. Tällöin loppuvuodelle eli 3kk ajalle jäisi kasattavaa 650€. Sen myötä saisi aika varmasti sen mun tavoitteen lyhentää vielä yksi uo-velka tänä vuonna kokonaan pois, toteutumaan.

Aion siis jatkaa tätä semi-löysää budjettihommaa myös ensi kuussa. Vaikkakin sielläkin on tulossa pakollinen pyöreiden vuosien synttärireissu ja varmaan lisien vähyydestä johtuva melko pieni palkkanauha. Mutta katsotaan. Just nyt oon tosi tyytyväinen. Ja stressivapaa. :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, epäilen että rahaa menee oikeasti aika saman verran ku yleensäkki menee mutta mukava ku ei oo sitä stressiä että voinko nyt ostaa juustoa tai tankata autoa etten vaan ylitä budjettia :D

      Poista
  2. Mäkin olen huomannut että hiukan löysä budjetti on aina parempi kuin liian tiukka. Alkaa vaan harmittaa jos menee kuukausi tolkulla liian tiukalla suunnitelmalla ja siitä joutuu jatkuvasti lipsumaan.

    VastaaPoista

Suositut tekstit