torstai 14. kesäkuuta 2018

Budjetti 15.6-12.7

Palkka 3188€ netto (sisältää lomarahan)

Vuokra 420€
Netti 13€
Opintolaina 113€
Puhelinlasku 30€
Autovero 50€
Sähkö 12€
Auton loppuosa 700€

Yht laskuihin 1338€


Elämiseen 400€
Bensa 150€
Kesämeno 100€

Yht. juoksevat kulut 650€


Käteispuskuriin 400€
Käyttövaratilille 450€
Uo maksutilille 350

Ulosottoon ei nyt tässä kuussa lähtenyt maksua palkasta, kun hain vapaakuukauden sen vuoksi, että saan auton maksettua loppuun. Siitä on himppasen huono omatunto. Mutta. Ensi kuussa alkaa taas rullaamaan ulosottomaksut JA aion maksaa sinne  ensi kuussa myös ylimääräisen suorituksen (arvio n.700€) jolla kuittaan yhden velan sieltä kokonaan pois. Nyt siis sitä suoritusta tuo 350€ odottamaan ja toinen samanmoinen heinäkuussa. Ainakin saa nyt säästöjä kasaan ihan kovasti mikä helpottaa kestämään arjen yllättäviä kuluja ja vähentää siten stressiä. :)


10 kommenttia:

 1. Hitsin hyvä palkka !
  Ja järkevää suunnittelua :) Ensikuun ylimääräisestä suorituksesta tulee kyllä varmasti hyvä mieli, kun sen saat tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan hulluna tekis mieli tehdä se jo nyt, mutta pakko vähä jarruttaa ja oikeasti kerätä puskuria kunnolla. Kevät näytti että menoja voi tulla ihan huolella yhtäkkiä ja yllättäen. En enää halua jäätävää stressiä mikä sillon tuli.

   Poista
 2. Turha potea huonoa omaatuntoa yhdestä kuukaudesta! Hyvä että sait auton maksettua kokonaan pois ja nyt toivotaan huolettomia kilometrejä.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että uo:ssa ollaan sen verran inhimillisiä, että tuollaisia lyhennysvapaita pystyy tarvittaessa hakemaan. Jos siis tämä oli sun ensimmäinen lyhennysvapaa kuukausi 2,5 vuoteen ja olet maksanut ylimääräisiä lyhennyksiä ihan himona vielä lisäksi, niin nyt ne huonot omat tunnot romukoppaan ja nautit kun saat puskuria (stressinlievittäjää) noin hyvin kasattua!
  Tosi hyvin vedetty palkkapäivä ja hittovie mikä palkka!?! Melkein tekis mieli lähteä kilpailemaan sun kanssa ja hankkia ylimääräisillä työvuoroilla ensi kesäksi yhtä suuri kesälomarahaliksa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Otetaan vaan kisa. :P Joo eka lyhennysvapaa 2.5vuoteen ja vika Myös. Kiitos ihanasta kommentista.

   Poista
 4. Meillä maksettiin töissä tuhannen euron verran bonuksia huhtikuun palkassa ja ekan kerran uskalsin kysyä maksuvapaata kuukautta juuri tuolle ajalle. Yllätyin iloisesti kun suostuivat, sillä olin maksanut sinne vasta vähän yli vuoden putkeen.

  Kyllähän se helpotti omaa budjetointia, vaikka itsellenikin tuli vähän huono omatunto. Jännä juttu.

  Kaisa

  VastaaPoista
 5. Kyllähän se kovasti omaa stressitasoa lievittää ettei enää elä koko ajan veitsen terällä. Suurin vaikutus itsellä oli toki rahapeliongelman hoito joka vaikuttaa suunnattomasti siihen että raha jää nyt oikeasti käyttöön vaikka jo onkin päällä. Nyt mahtava kun sai puskuria täydennettyä. Huono omatuntokin helpottanut kun tietää ja uskoo että ensi kuussa tekee taas ylimääräisen lyhennyksen. Ehkä tää maraton maksaminen ei kuitenkaan jää kuukaudesta kiinni. Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista

Suositut tekstit