sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Tilien nollaus

Tilanne on tällä hetkellä sellainen että laskutililläni on 30€ rahaa, josta pitää maksaa 27€ puhelinlasku. Käyttötilillä 0€ ja ylijäämätilillä 0€. Elän puskurisäästöillä eli käteisellä 15.6 saakka. Autopuskuri nollissa. Miten tässä näin kävi ja miten tästä eteenpäin...

No, kävi sillee että ostin auton. Toimivan, tutulta ja luotettavalta taholta eli omalta siskoltani. Autoa on huollettu viimeisen päälle ja säännöllisesti viimeiset 8v. Viimeisin määräaika ja huolto tehty 1kk sitten ja ihkauudet kesärenkaat alla. Ei toki takaa mitään mutta silti. Sain halvalla, 1500€ maksoi. Toki vielä 800€ maksamatta jotka maksan 15.6. Tätä autoa varten siis tyhjensin tilini, siis ihan kaikki tilini ja maksoin sen 700€ nyt alkuun.. :D Autopuskuri meni vanhan auton korjuskuluihin, koen että se kannatti korjata (170€) niin saa sen helpommin käsistä pois..

Mutta eipä mitään, mulla on supersuunnitelma ensi kuulle!

Palkkaa tulossa n. 3400-3500€, sen aion käyttää seuraavasti:

Autoon 800€ (se toinen erä)

Eläminen ja laskut 1200€

Puskuriin 1000€

Laskutilille 400-500€

Tämän lisäksi mulla on nyt tuo vanha auto myynnissä. Siitä pitäisi saada 200-500€. Auton myynnistä tulevat roposet ohjaan ylijäämätilille.

Mun mielestä superhyvät pläänit. Saa kunnon puskurin ja sain jo superhyvän auton, jos nyt auto voi semmoinen ikinä olla. Toki tässä nyt jää se yksi uo-lyhennys välistä, mutta suurella innolla jatketaan sitä hommaa sitten heinäkuussa. :) Toivottavasti tuo mun palkka-arvio ei älyttömyyksiä heitä ainakaan alaspäin. Ja toivottavasti mitään höpöä ei satu ennen 15.6. :D

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta ja varmaan parhaat mahdolliset kaupat teit! Peukut pystyyn, ettei mitään ylläreitä satu ennen palkkapäivää 👍🏻 Paljonko sulla olikaan nyt käteispuskurissa ja kuinka pienellä kulutuksella meinaat mennä palkkapäivään vai meneekö kaikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli puskurissa 500€, tällä hetkellä on 325€. Yritän jättää sinne 100-150€ pohjille vielä. Laskin kolikkosäästöt ja niitä on reilut 270€. Hurjaa miten kolikoistakin tulee vain isoja summia kun muistaa niitä purkkiin tiputella ja jättää sinne. :)

   Poista
 2. Kovasti vaihtuu ihmisillä nyt autot, toivottavasti sinäkin saat allesi kestävän ja luotettavan sellaisen! :)

  VastaaPoista
 3. Autonvaihtotuulet puhaltaa. Toivottavasti sait hyvän pelin alle ja pääset sillä vielä pitkälle :)
  Ja samoissa tunnelmissa täällä, eli tilit on vedetty kuiviin, että ei tarvinnut autoa varten ottaa lainaa.
  Hyvä me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan on pakko vaihtaa. Ja uskoisin ja toivoisin että pelittää vielä pitkään. :)

   Poista

Suositut tekstit