torstai 22. maaliskuuta 2018

Paatippapiidipaadi

Wuhuu! Nyt oli rekisteröitynyt se mun ylimääräinen ulosottomaksu! Aika hulppee fiilis, kun sain yhden velan kokonaan pois maksettua. Aivan sama että se oli pieni velka. Jeeeee! 13 velkaa jäljellä ulosotosta 14:sta sijaan. Aika ihana tunne viivata se yksi yli sieltä kokonaan.

Kummasti antaa motivaatiota hyökätä seuraavaksi pienintä velkaa päin. Aion maksaa sen joko huhtikuussa tai viimeistään toukokuussa eli silloin oma tavoite: kaksi pienintä uo-velkaa maksettu pois kesäkuuhun mennessä, täyttyy reippaasti.

Mikä mulla kanssa motivoi noihin ylimääräisiin lyhennyksiin on se, että mitä pienempi on kokonaisvelan määrä, sitä pienempi osa menee aina korkoihin kuukaudessa. :) Ja mitä vähemmän korkoihin menee sitä nopeampaa velanmaksutahti kiihtyy.

Oon siis aika fiiliksissä nyt. :D Sovellettu lumipallotaktiikka kera ulosoton, näin se toimii. Ja määhän päihitän nää velat, yksi kerrallaan! :)

11 kommenttia:

 1. Jes!! Onnea! Tota fiilista pitääkin fiilistellä ja saat olla ylpeä! :) Seuraavan lumipallon kimppuun vaan :)

  -Neiti Nuukailija

  VastaaPoista
 2. Onnea! Varmasti hieno tunne kun velat yksitellen vähenee, se tekee hommasta henkisesti aina vähän helpompaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin. Pää pysyy paremmin kasassa kun konkreettisesti huomaa, että velkoja tippuu pois. :)

   Poista
 3. Hip hip hurraa! Onnittelut! Toi yliviivaus on paras fiilis ikinä! Mulla on toi tän hetken lumipallo vielä "siedettävä", mut nyt jo ahdistaa ku se on viimeinen "pikkulaina"..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun lumipalloilet pienet pois ja niistä jäävät lyhennykset isompiin niin siitä se lähtee.

   Yhdessä blogissa 7000e laina oli "jaettu" 7:mään osaan joille keksitty nimet. Esim: Anna, Bertta, Cecilia, Dave jne. Niin siinä oli mun mielestä kanssa hyvä henkinen keino seurata kuinka isompi velka lyhenee, kun sen on omassa päässään/paperilla jakanut useampaan pienempään osaan. Saa aina juhlia kun yksi osa täyttyy. En tiiä tajusitko tätä sekavaa selitystä yhtään. :D

   Poista
 4. Ei oo liikaa aikaa..heti takaisin se poistettu teksti, en ehtinyt lukea :D

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Suositut tekstit