sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Luottokelpoinen

Yksi ajanjakso tuli tänään päätökseen, viimeinen luottotietohäiriömerkintä oli 19.6.2021 saakka ja tällä hetkellä minä en ole enää luottotiedoton. Aika kiva fiilis!


Luo uskoa siihen, että kun vaan jaksaa olla sinnikäs niin kaikesta voi selvitä.

Oon saanut säästettyä rahaa tosi kivasti nyt kun ulosotto ei enää vie osaansa. Rahallisesti elämä hymyilee, muutoin on välillä aikamoista taiteilua ja huomaa, että ei se raha sitä onnea kuitenkaan tuo. Turvaa joo, tietynlaista vapautta mutta ei onnea. 

Mitä aion nyt sitten tehdä? En mitään. 😄 Jatkaa säästämistä. Olen 32v pärjännyt ilman luottokorttia ja aion pärjätä vastakin. Ja olen matkustellut kuitenkin toistakymmentä ulkomaanmatkaa.

Edelleen olen sitä mieltä, että ainoa laina mitä haluan ottaa tuon opintolainan päälle, on tulevaisuudessa asuntolaina. Silti, onhan se helpottavaa tietää, että esimerkiksi vuokrakämpän tai puhelinliittymän vaihto onnistuu jatkossa ihan ilman ongelmia. Saan vakuutuksia omiin nimiini jos haluan. On se yksi oieni stressitekijä kuitenkin vähemmän, vaikkei omalla kohdalla luottotiedottomuus ehtinyt kauheasti vaikuttaakkaan..

7 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa! Onneksi olkoon! <3

  VastaaPoista
 2. Hieno etappi saavutettu! Onnea :)

  VastaaPoista
 3. Onnea paljon, voit olla ylpeä itsestäsi ja leivoskahvien paikka! :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Luin koko blogisi ajatuksella läpi. Itse olen samassa veneessä missä itse olit aikoinaan. Velkoja ei aivan niin paljon tällä hetkellä, noin 35t€ joka tosin on todella masentava summa. Itsekin jouduin tähän pulaan typerien uhkapelien takia :( vakituinen työpaikka itsellä. Palkka n.3000e kuussa mutta ylitöillä pääsen noin 4500e kuussa, ja niitä onneksi saa tehdä melkein niin paljon kun pää kestää. Sun blogi kyllä toi todella paljon toivoa omaan tilanteeseen! Onnea vielä kerran! T. 28v ex peliriippuvainen mies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sulle, onneksi sulla on hyvä palkka. Älä tee liikaa ylitöitä ja muista palkita itseäsikin aina välillä. Mutta tärkein, älä pelaa. Tsemppiä ❤

   Poista

Suositut tekstit