tiistai 4. toukokuuta 2021

Ostetut tavarat huhtikuu 2021

Huhtikuussa ostettua:

- lintukirja 8e

- palapeli 12e

- käsityötarvikkeita 50e

yht 70e


Olipas harrastuspainoitteiset tavaroiden ostot näin huhtikuussa. 


Inspiraatio blogiin vähän hukassa. Mutta älkää pelätkö, en aio lopettaa blogia tai rahan käytön seurantaa. Aion jatkossakin päivitellä tänne. Huomannut nyt vain auringon paistaessa ulkoilman vetävän puoleensa ja en halua ns. väkisin tänne päivittää jos ei tule sellaista fiilistä. Ja uskon, että fiilispäiviä varmasti vielä tulee. :)

.

5 kommenttia:

 1. Mielestäni hoidit hienosti ulosoton, jota blogisi alunperin käsitteli.
  Seuraajatkin seurasi lähinnä sitä prosessia. Ei kannata kirjoittaa väkisin jos ei siltä tunnu. Eikä ehkä muutenkaan enää paljonko jää säästötilille yms. Hyvin monella ihmisellä menee huonosti ja saatat hetättää heissä kateutta nyt kun olet voittanut ulosoton ja sinulla menee taloudellisesti hyvin. Kaikkea hyvää sinulle.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä toki siitä, ettei väkisin tarvitse kirjoitella, varsinkin jos on mahdollisuus nauttia auringostakin. ;D Mutta itse seuraan edelleen mielelläni täältä silloin tällöin kuulumisiasi siitä, miten elämä jatkuu ja taloudellinen tilanne edistyy ulosoton päätyttyäkin. :) Ja toivottavasti kukaan lukija ei koe kateutta tai katkeruutta siitä, että olet onnistunut selättämään hienosti vaikean tilanteen, vaan että se tuo inspiraatiota ja toivoa muillekin!

  VastaaPoista
 3. Mää kyllä haluan seurata numeroita ja kirjoittaa niitä blogiin ainakin siihen saakka että nettovarallisuus on tasan 0e. Sitte voi miettiä. Kenenkäänhän ei ole tätä pakko lukea jos kokee että siitä tulee huonoa mieltä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä, ehdottomati jatka vain kirjoittamista. Olet vasta puolivälissä matkaa. Velkojen maksun jälkeen tulee vaurastuminen. Siinäkin voit olla esimerkkinä velallisille miten velkojen jälkeen voi säästää rahaa, jottei tarvii ottaa velkaa ja taas velkaantua.

  VastaaPoista

Suositut tekstit