lauantai 14. marraskuuta 2020

Ulosottomaksut marraskuu 2020

 Ulosottoon maksettu marraskuun palkasta 1289.89e

Lisäksi maksettu ylimääräinen suoritus 177e Ok-perinnän velkaanKokonaislainasumma nyt 2993.32 euroa  (oli lokakuussa 4429.74euroa)


Laina lyhentynyt: 1436.42 euroa


Korot:  17.92 euroa


Taulukkomaksut: 12 euroaLainasummat alla, sulkeissa euromääräinen muutos lokakuuhun verrattuna1. KELA 282.53e  (+/-0) 


2. Intrum 1782.56e (+8.55)


3.  Ok perintä 928.23 (-906.67)

(ylimääräinen suoritus 177e, josta taulukkomaksu 12e)


4. Bondora 0e!!! (-538.30) Jeeeeeeeeeeeeee!


Tavoitteena olla ulosottovelaton 4kk kuluttua eli 15.3.2021! Olen siirtänyt tavoitettani alkuperäisestä tämän vuoden puolella jo 3kk aikaisemmaksi.  Tavoitteeseen pääseminen tarkoittaa sitä, että lainan pitää jatkossa lyhentyä keskimäärin VAIN 749 euroa kuukaudessa. Vahvasti näyttää tällä hetkellä siltä että velat on maksettuna jo ennen maaliskuuta. Mutta en siirrä enää tavoitetta. Pian kuitenki loppuu ❤


Kuitenkin mun tavoitteena on myös, että ulosottovelka lyhenee 6kk aikana aina 6600e, eli 1100e/kk. Tässä jaksossa oon tällä hetkellä edellä tavoiteaikataulussa ja joulukuussa tavoitteeseen pääseminen vaatii 744 euron lyhennyksen. Jos ja ennen kaikkea kun tähän tavoitteeseen pääsen niin mulla on vuoden vaihteessa ulosottovelkaa alle 2250 euroa!!! Huippua!


Ulosotto toimii paremmin kuin mun ajatus. Ihan huippua että se lyhensi kokonaan pois Bondoran. Ja sit lyhensi reilusti ok-perintää. Yksi velka kerrallaan ja jäljellä enää kolme valkaa ja kokonaissumma alle 3000 euroa. Oon aika mielissään!! :)

17 kommenttia:

 1. Olet vetänyt ihan käsittämättömän hyvin niistä alkuvaiheen järkyttäviltä tuntuvista summista tällaiseen täysin hallittavissa olevaan määrään. Tätä on olut hienoa seurata sivusta. T Anonyymi L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se itselläkin hankala uskoa että velkaa on noin vähän oikeasti enää. Sinnikäs työ tuottaa tuloksen. :)

   Poista
 2. Lukenut tässä sun blogin alusta tähän asti ja ihan uskomattoman hyvin olet kyllä vetänyt, itse vasta aloittamassa omaa työsarkaani, mutta tätä kun lukee niin saa uskoa ja toivoa itsellekin että kyllä ne isotkin velkavuoret sulaa.

  VastaaPoista
 3. Onko tarkoituksena näiden velkojen jälkeen pureutua opintolainaan samalla summalla 1100€/kk? Sitten pääseekin jo sijoittamisen pariin.....sama summa sinne, niin onkin viiden vuoden päästä jo mukava summa kasassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan. 😄 Tulevaisuuden budjetti löytyy tuolta aikaisemmista teksteistä :)

   Poista
 4. Hyvin olet saanut velkaa lyhennettyä. Ja hienoa, että yksi perintätoimiston velka on jo selätetty. Uskon kyllä, että saat loputkin tuohon toivetteeseesi mennessä hoidettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mäkin uskon. 32 velkaa oli alunperin ulosotossa mulla. 3 tuntuu aika vähältä 😄

   Poista
 5. Itse olen ollut ulosoton "asiakkaana" nyt vuodesta 2014 ja joka vuosi palkasta mennyt n.8000-11500e ulosottoon. Vasta tänä vuonna teetytin itselle velkaselvittelyn (joka ei ole tullut vieläkään, laitoin heinäkuussa paperit vetämään)..

  Tällä hetkellä velkaa edelleen n.19ke eli normaalisti maksettaessa palkasta ulosottoon olisin joskus reilun kahden vuoden päästä velaton.
  Velkajärjestelyyn en enää pääse kun velkaa kuulemma liian vähän.. tai siis maksukykyyn (uo 11500e/vuosi tällähetkellä) nähden.
  Kyllä saan kiittää yhteiskuntaa ja itseäni kunhan tämä helvetti on joskus ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hui,pitkä aika olla ulosotossa 6v+2v.Tsemppiä loppusuora häämöttää!

   Poista
 6. Kiitos tästä blogista. Olen itkenyt silmät päästäni, mulla menossa ulosottoon (osa jo perinnässä) ja osaa koitan lyhentää minkä pystyn ennen kuin nekin menee perintään. Yht n 52000€..
  Olen soitellut jo ulosottoon kysyäkseni neuvoa mitä tuleman pitää. Ei se silti helpota.. minä tyhmä tyhmä koitin lainalla maksaa lainaa ja mulla oli kai joku luulo, että kyllä mä näistä.
  Keväällä pääsin narsistin kahleista, joka oli henkisesti kamalaa. Silloin ajattelin, että paskat, raha on rahaa. Pääasia että ei tartte pelätä ihmistä. Sitten tapasin ihanan miehen, ja hän haluaa muuttaa yhteen. Kerroin jotain talouteni vaikeuksista, mutta tietenkin kaunistelin. Sanoin että muutetaan, kun saan talouden kuntoon. Välillä mietin, pitäisikö erota, ettei hänen tarvitse nähdä tätä tuhoa. Mutta se mies saa murheelliset ajatukset hetkeksi pois..
  Mä en nyt tiedä, pistänkö kaikki velat ulosottoon, vai vain isommat. Ja koitan maksaa nyt pienempiä pois, siihen asti kun ulosotto alkaa. En tiiä, välillä on epätoivo, oonko loppuelämäni veloissa😔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että olet loppuelämää ja suosittelen maksamaan pienimpiä pois jos vaan pystyt. Ja josbuusi suhde on muuten ihana niin sinuna kertoisin rehellisesti tilanteesta ja katsoisin sitten mitä tapahtuu. Tsemppiä kovasti!

   Poista
 7. Hei!Ja onnea, aivan huikeaa miten olet suoriutunut veloistasi!Itselläni uo alkanut, kolme kuukautta sinne maksanut.Suurin osa veloista mennyt suoraan ulosottoon, kun olen sitä pyytänyt.Intrum ja Bondora eivät ole laittaneet uo-hon, vaikka olen sitä pyytänyt.Tai siis vastaavat että velka on siirtynyt uo-käsittelyyn, mutta kuukausia on kulunut eikä näitä velkoja uo-ssa näy.Oon näistä firmoista kuullut hurjia juttuja, kui ka panttaavat noita velkoja.Miten sinulla niiden kanssa meni, jouduitko muistuttamaan asiasta moneen kertaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mää tajunnut/jaksanut/ymmärtänyt muistuttaa lainkaan noista. Sen muistan että bondoran velka tuli ulosottoon paljon myöhemmin (ehkä noin vuoden myöhemmin kuin muut).

   Ymmärtääkseni perintätoimiston koron pitää sun pyynnön jälkeen lakata juoksemasta. Sillähän ei sinänsä väliä millon ne on ulosotossa kunhan vältät ylimääräiset perintäkulut. Tsemppiä

   Poista
 8. Uskomaton tämä sun matka! olet todellakin ansainnut ottaa vähän iisimmin nämä viimeiset kuukaudet. Voin vain kuvitella, miltä tuntuu näin pitkän ajan jälkeen ja tällaisten summien maksun jälkeen saaada koko oma palkka tilille! Olet todella inspiroiva :)

  - Neiti Nuukailija

  VastaaPoista

Suositut tekstit