perjantai 31. heinäkuuta 2020

Ostetut tavarat heinäkuu 2020

Heinäkuussa ostettua:

- bullet journal 4e

yht 4 euroa.

Asetin itselleni täksikin vuodeksi tavoitteeksi ostaa tavaroita max 1500 eurolla. Käyttämättä loppuvuodeksi on vielä 971e joka on 194e/kk.

No nyt handlasin tämän ostelun tai ostamatta jättämisen taidon. Aika proo! Mietin vuoden alussa että haluaisin pitää kokonaan ostamattoman kuukauden tänä vuonna. Ihan en tähän nyt yltänyt, mutta tämä heinäkuu meni jo tarpeeksi lähelle. Oon tyytyväinen.

Ostin alkukuusta uuden bullet journalin, ihan vaan koska rakastan piirtää kaikkia käppyröitä ja kuvioita ja budjetteja ja kaikkia. Olisin varmalla pärjännyt ilmankin tätä, mutta menkööt nyt tämän kerran.

Kuukauden ostelemattomuuteen vaikutti varmasti osaltaan se, että kun palkkakuitti tuli nin kauhistuin ja totesin että aika vähän jää käyttörahaa kuukaudeksi. Osaltaan vaikutti myös se, että ei vaan tullut edes semmoista ajatustakaan että tarvitsisin jotain erityistä ja siten osteluista ei edes sen kummemmin tarvinnut mitenkään pidättäytyä.

Ainoa asia, mitä harkitsin ostavani oli sohva. Sohvaa olen halunnut jo, öö, ainakin viimeisen vuoden jos en jo kaksikin. Koska meidän sohva on yksinkertaisesti rikki. Ostettiin se käytettynä 100 eurolla ehkä 4v sitten. Se on nuhjuinen ja muuta, mutta sen lisäksi sen pohjan/sisuksen tukirakenne on halki silleen, että sen keskellä on selkeästi kuoppa. Oon täyttänyt kuopan istuinsyynyjen alle laittamillani tyynyillä ja vilteillä. Pätevä patenttiratkaisu.

Sohvan osto oli jo todella lähellä. Löysin aivan mahtavan sohvan netistä 35 eurolla, se näytti kuvassa makealta ja hieman erikoiseltakin, semmoiselta mistä tykkäisin. Mutta kävin sitten katsomassa sitä paikan päällä niin se olikin aivan erivärinen ja kangas eri materiaalia mitä kuvassa näytti. Niin jäi ostamatta.

Mies jo tossa sanoi, että ostetaan uusi halvahko vuodesohva 300-500e, että hän maksaa 75% hinnasta, Mutta en oo ihan vielä taipunut. Kai mä oon jäänyt koukkuun tori.fi selailuun. Mutta toki, jos on pari vuotta toria selaillut eikä mieleistä järkeväkuntoista sohvaa löydy edullisemmin mitä uutta, niin ehkä pitänee ostaa uusi. Mutta katsotaan nyt vielä.. :D



2 kommenttia:

  1. Käytetystä sohvasta voi saada luteita ja sitten se on kallista.. Joten ehkä tuo vuodesohva uutena on ihan hyvä idea! Tai jos ikea ei ole kirosana, niin se ektorp on oikeasti hyvä istua.
    Tosin meillä on kans korjattu kulunut/hajonnut sohva tunkemalla paksu peitto sinne sisälle (ei ole tuo ektorp eikä edes ikea) ja se on kyllä pysyvä ratkaisu kun muuten sohvasta tykätään.:)
    -k

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää vielä harkita. Menettelee tämä, mutta aika hompsuinen on 😅

      Poista

Suositut tekstit