perjantai 31. tammikuuta 2020

Ostetut tavarat tammikuu

Tammikuussa ostettua:


Kehykset 20e
Säilytyslaatikoita 4kpl 12e
Palapeli 12e
Uimalakki 7e
Paita 6e
Takki 5e
Kalenteri 4e
Pyyhekoukkuja 3e
Lelu 1e

yht 70 euroa.

Asetin itselleni täksikin vuodeksi tavoitteeksi ostaa tavaroita max 1500 eurolla. Käyttämättä loppuvuodeksi on vielä 1430e joka on noin 130e/kk.

Yritin pitää älä osta mitään -kuukauden nyt tammikuussa ja olin jo yli puolessa välin kuukautta, kun uimalakkini hajosi. Se yksinkertaisesti halkesi, kun se oli mun päässä ja koitin kiertää sitä oikeaan asentoon. Oli noin 3v vanha. Muistaakseni sitä luokkaa. Niin, koska uinti on semmonen ainoa mun kunnon harrastus niin satsasin uuteen uimalakkiin 7 euron verran ja sitten, koska kuukausi oli jo pilalla ostamattomuuden suhteen, niin ostelin vähä lisää. Hyvä minä? Itsensä huijaamista siis harrastettu tammikuun kunniaksi.

Siskon lapsi kävi kylässä, ja sille ostin Tigeristä pienen lelun. Säilytyslaatikoista oon kyllä ollut onnellinen, kaapit on siistiytyneet urakalla. Myös pyyhekoukuille oli käyttöä. Kehyksiin laitoin kuvan musta ja meidän edesmenneestä koirasta, se kuva on aika jäätävän iso ja kehykset sen mukaset. Kirpparilta löytyi ensi kesäksi takki ja sit perushuppari.

No niin, huomenna alkaa helmikuu. Aion olla ostamatta mitään tavaraa helmikuussa. Ensimmäinen koetinkivi on jo huomenna, koska mies haluaa mut matkaan kauppakeskukseen kun se etsii itsellensä uusia talvikenkiä. Mut nyt aion pysyä tiukkana!


2 kommenttia:

  1. Löysin tän sun blogin googlettelemalla. Peliriippuvuudesta. Ihana blogi. Sä sait mulle semmosen asenteen et tästä paskasta noustaan ja sassiin !! Kiitos tästä. Jään seuraamaan blogiasi ehdottomasti

    VastaaPoista
  2. Ois kiva saada semmoneen postaus miten pääsit pelaamisesta kasinoilla eroon ja ootko repaahdellut ja kauan oot ollu pelaamatta

    VastaaPoista

Suositut tekstit