perjantai 13. joulukuuta 2019

Budjetti 13.12.2019-14.1.2020

Palkka 2883 euroa

Ulosottoon 940 euroa

Jää: 1943 euroa

Vuokra 420e
Autohuolto 250e
Ylimääräinen ulosottomaksu 165e
Terapia 120e
Opintolaina 112e
Pra Suomen lyhennys 100e
Autovero 75e
Puhelin 30e
Netti 13e

Bensa 150e
Joululahjat 100e
Lakanat 100e
Oma käyttö 308e

Tässä kuussa pitääkin sitten korjailla autoa, ei sen kummempaa kuin öljynvaihtoa ja jarrupaloja sekä jarrunesteitä, eli kuluvia osia joita pakko silloin tällöin vaihdattaa.

Aion olla nyt hurja ja ostaa itselleni 2kpl niitä marimekon lakanasettejä joululahjaksi.

Tuntuu, että oon jotenkin nyt ollut vähän tai aika paljonkin väsynyt. Että ulosotto vaan jatkuu ja jatkuu ikuisuuksiin, eikä aika kulu millään ja että en tee tarpeeksi töitä sen eteen, että saisin sen maksettua aiemmin. Semmonen ikuinen velallinen olo. Oon ekaa kertaa pitkiin aikoihin jotenkin totaalisen kyllästynyt koko ulosottoon. Ei vaan napostele. Mutta onneksi ei tartte napostellakaan, kun se kuitenkin lyhenee. Ja siitä oon kuitenkin hitusen ylpeä, että makselen lainoja 265e ylimääräistä tässäkin kuussa. Vaikka ei kiinnostakkaan. :D On kai se ihan jees. Kaipa se siitä lyhenee hiljalleen niinkuin tähänkin asti, mutta siltiki. Huoh!

Jospa tää väsymys ärtymys ja jaksamattomuus menee tän valottomuuden piikkiin. EI mitään mieltä näissä päivissä kun muutaman hassun tunnin on vaan valoisaa. Onneksi päivät alkaa kohta taas pitenemään..4 kommenttia:

 1. Hyvin se menee! On ymmärrettävää että välillä vähän uuvuttaa, mutta tästä projektista tulee mahtava kivijalka sun elämääsi jahka se on ohi. Hyvää joulua ja kauniita unia uusissa lakanoissa. :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinulle ja hyvin se menee! Noissa fiiliksissä tärkeää katsoa taaksepäin ja muistutella itteään, mihin asti on jo nyt tullut :)

  Olet maininnut, että maksat velkaa myös itse pois.. meinaatko että maksat ulosottoon? Minulla olisi tarkoituksena nyt ensi vuonna palkan ulosmittauksen ohella alkaa maksaa noita velkoja, aina kun tilanne sen sallii. Olet syksyllä 2018 kirjoitellutkin noista taulukkomaksuista ym. ja varmistaisin, että onko tosiaan kannattavampaa maksaa mahdollisimman pieniä saatavia pois? Eikö uo-sähköisillä sivuilla olekin nykyään mahdollista itse valita minkä saatavan haluaa maksaa?

  Toinen kysymys, olet joskus maininnut että ensimmäisen 2 v aikana velan maksu on hidasta korkojen ym. kulujen vuoksi. Tämänkö jälkeen kuluvat alkavat pikku hiljaa pienetä? Kysyn siksi, koska minulla tulee tässä kuussa tasan 2 v palkan ulosmittauksesta. 650€:n lyhennyksestä tuntuu lähtevän kuluja reilu 200-250€, joten kuukaudet ovat olleet tuskaiset ja älyttömän hitaat. Toivottavasti alkaa helpottaa ensi vuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Velkojen korko on sama, eli sillä tavalla ei ole väliä mitä velkaa maksat pois. Mutta kannattaa ulosoton taulukkomaksuista katsella millä summalla on järkevää aina velkaa kerralla lyhentää. Taulukkomaksut löytyy googlaamalla. Ja voi valita sähköisestä palvelusta mitä velkaa maksaa pois, itseä motivoi eniten maksaa pienimpiä pois niin velkijen kappalemäärä samalla vähenee nopeampaa ja sitä on kiva seurata!


   Ja tosiaan oikeudenkäyntikulut ja velan korot juoksevat vielä 2v jälkeenkin, mutta palkan toistuvasta ulosmittauksesta loppuvat taulukkomaksut, mikä nopeuttaa velkojen maksua. Kovasti tsemppiä sulle!

   Poista

Suositut tekstit