lauantai 16. marraskuuta 2019

Yksi velka vähemmän!

En nyt ehdi tälle päivää koko velkataulukkoa päivittämään, yritän viimeistään sunnuntaina saada sen tehtyä. Mutta semmoinen mahtava väliaikatiedote, että ulosotto oli lyhentänyt intrum justitian lainaa siten, että sitä oli jäljellä enää vain 84,83 euroa!

Maksoin tuon summan+12e taulukkomaksun nyt pois eli 96,83e. Nyt se velkasumma on pyöreät 0e ja ulosotossa on enää 8 velkaa. K A H D E K S A N! Miettikää. kun mun ulosotto alkoi niin siellä oli 32kpl velkoja. :D 

Enää 1/4 osa kappalemääräisesti velkoja jäljellä. Mikä vielä mahtavempaa, kohta niitä on ulosotossa enää seitsemän, kun se mitä maksan uo:n ulkopuolella tippuu sieltä ensi kuussa pois. :) Kuin iloinen voi ihminen olla kun saa maksaa velkaansa.!


Niin kivaa! :) 

3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, olet tehnyt mahtavan työn. Ja näytät loistavaa esimerkkiä myös muille rimpuilijoille :)

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu! Onneksi olkoon! Jatka samaan malliin, ei kestä enää kauaa. Mulla savotta vasta alussa, mutta annat uskoa myös meille muille, että voimme onnistua. Ja kyllä, kun on tällaiseen tilanteeseen joutunut, niin se, että pystyy maksamaan velkojansa tuntuu ihan järjettömän hienolta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, sullakin on aivan huikea asenne, mitä oon blogiasi lukenut. Tää on tämmönen maraton matka, mutta askel kerrallaan kohti velattomuutta!

   Mieti mikä taloudenhallintakyky meillä onkaan tän savotan jälkeen. :)

   Poista

Suositut tekstit