tiistai 6. maaliskuuta 2018

6.3-14.3 budjetti

Budjetti 6.3.-14.3


Käyttötili rahaa 228€
- bensa 50€
- 2x synttärilahja yht 40€
- käyttöraha 138€, eli n. 15€/päivä

Vararahasto 60€ (Tälle tilille pyrin keräämään rahaa yllättäviä tai suunniteltuja menoja varten esim laskut maksan tältä tililtä. Tämän palkkakuukauden laskut hoidettuna. :) Lisäksi tälle tilille kertyneitä ylijäämiä voin käyttää reissurahoina.

Puskurirahasto/säästöt 750€, nämä käteisenä säästössä ja pyrin säästöjä kartuttamaan hiljalleen..

Ylijäämätili 0€, tälle tilille jää kaikki ylimääräinen raha. Eli kun käyttötilille on siirretty kuukauden käyttöbudjetti, lasku/vararahatilille kuukauden tarpeen arvioitu summa ja säästöön kuukausittain vaihtuva summa niin tälle tilille kerrytän toivottavasti jatkossa ylijäämää jolla pyrin tekemään ylimääräisiä ulosottovelan lyhennyksiä. Jos käyttötililtä jää palkkakauden lopussa ylijäämää, siirtyvät ne tälle tilille, josta summan karttuessa menevät ylimääräisiin uo-maksuihin.

3 kommenttia:

 1. Uo varmaan nappaa myös tililtä jonkun tietyn summan ylimenevät. Mutta mitenkä niiden osalta kun uo vie itse, meneekö niistäkim taulukkomaksu? Vai olisiko tuossa porsaanreikä tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ilman taulukkomaksuja?

  VastaaPoista
 2. Juu eli jos tilillä yli 2x suojaosuus niin ulosotolla oikeus viedä. Eli kun menee yli 1000€ mun kohdalla. En osaa sanoa meneekö taulukkomaksut jos uo ottaa suoraan tililtä.

  VastaaPoista

 3. Hei,
      Sinä, joka haluaa lainata nopeasti ja helposti lainaa, voi pyytää morisloancompany1@gmail.com. Koska laina ei vaadi vakuuksia, voit lainata mitä tarvitset tai ratkaista muita. Lisätietoja saat nyt ja saat lainaasi (morisloancompany1@gmail.com, + 1-631-858-4522) Kiitos Moris

  VastaaPoista

Suositut tekstit