maanantai 18. tammikuuta 2021

Ulosottomaksut tammikuu 2021! Se oli sit siinä!!!

 Ulosottoon maksettu tammikuun palkasta 1187.01e

Lisäksi maksettu ylimääräinen suoritus 993.14e ja kuitattu molemmat velat!!

Kokonaislainasumma nyt  0 euroa  (oli joulukuussa 2074.88 euroa)


Laina lyhentynyt: 2074.88 euroa


Korot:  9.27 euroa


Taulukkomaksut: 96 euroa 😏



Lainasummat alla, sulkeissa euromääräinen muutos joulukuuhun verrattuna



1. KELA 0e  (-282.53) 

Tätä maksoin ylimääräisenä suorituksena 121.59e+taulukkomaksun 12e



2. Intrum 0e (-1782.56)

Tätä maksoin ylimääräisenä suorituksena 775.55+taulukkomaksun 84e


Tajusin just nyt näitä lukuja kirjoittaessani, että olipa ehkä hieman hölmöä (rahallisesti) maksaa ulosottovelka pois tässä kuussa eikä odottaa ensi kuuhun että se lyhenee. Ulosoton korko oli tosi pieni kuukaudessa tuolle velkasummalle, mutta taulukkomaksuja pulitin liki 100e. 😂


MUTTA! Olisi sen 96 euroa voinut huonomminkin käyttää! Olen ulosottovelaton! Jippiiiiiiiiiiii!


Vihdoinkin.


Hankala tätä on sisäistää. Viesteilin ulosottomieheni kanssa ja vinkkinä kaikille ulosotossa oleville että sen päätyttyä tulee luottotietorekisteristä toimittaa luottotieto-ote omaan ulosottovirastoon, jonka jälkeen he pyytäät rekisteristä niitä merkintöjä poistumaan, joihin heillä on valtaa.


Eli mun tapauksessa lähettelen sen luottotieto-otteen sinne  niin pitkäaikaisen ulosoton merkintä päättyy sitten sen kautta. Muutoin odottelen kiltisti 19.6.2021 saakka, että viimeisen velkani luottomerkintä vanhenee ja sitten olen taas luottokelpoinen kansalainen.


Olen kyllä tässä jo ehtinyt miettimään, että mitä mää niillä luottotiedoilla ees hirveästi teen. Tulevaisuudessa kyllä, kun oman asunnon hankintaa miettii, mutta muutoin en kyllä mitään. Mulla ei ole koskaan ollut luottokorttia, eikä tule koskaan olemaan, Olen oppinut säästämään rahaa etukäteen asioihin mitä haluan ostaa. Aion säästää nyt superhyvän puskurin itselle!


Näistä kaikista mietteitä lisää myöhemmin! Nyt on bileet (oman pään sisäiset) ja taidan hakea itselleni pienen pullon skumppaa! 




39 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon!

    Eiköhän tuo luottotietojen palautuminen helpota jatkossa esim. Vakuutuksien, puhelin, netti yms sopimusten kilpailuttamista? (Eli rahan säästöä jopa?!)

    Ja mielenrauha, että jos jotain superakuuttia tapahtuu eikä puskuri riitä kattamaan kuluja sillä sekunnilla (esim. Tulipalo, vakuutusyhtiöstä toki saa takaisin ajan kanssa, mutta jos kaikki palaa ja väistöasuntoa yms pitää joutuu järjestämään heti) niin esim. Lainansaanti ei jää siitä kiinni.

    Onnea vielä kerran urakan päätökseen saattamisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten nuo vakuutushommat ja tulevaisuudessa ei estä myöskää vuokra asunnon vaihtoa 🙂

      Poista
  2. Onnea, onnea, onnea. Mieletön suoritus!

    -Anki

    VastaaPoista
  3. Oot kyllä ansainnut isommankin pullon skumppaa, aivan mieletön suoritus! Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti, mutta ei tee mieli juoda itseä huppeliin just nyy ja muutenki harvoin tulee oikeasti juotua. Kun ei vanha enää jaksa 😅

      Poista
  4. Teetkö postauksen niistä väritystaulukoista?

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea, hieno saavutus!

    - Vapaudesta haaveilija -

    VastaaPoista
  6. Onnnneeeeeeeee! Ylpeys ei oo hyve, mutta nyt on sun aika olla niiiin ylpeä itsestäsi!

    VastaaPoista
  7. Jeee!! Mahtavaa, onneksi olkoon! Ja onnea taloudelliselle matkallesi tästä eteenpäin! Sitten vain nettovarallisuutta kasvattamaan entisestään, velattomana :)

    VastaaPoista
  8. Onneksi olkoon!! Mahtava suoritus sinulta! On ollut hienoa seurata sinun sisukasta etenemistäsi!! Melkein kuin Mount Everestille kiipeäminen. On tullut kaikenlaista pystysuoraa seinää ja välillä kuiluakin,mutta sinä vaan olet mennyt eteenpäin. Ihailtavaa!

    VastaaPoista
  9. Siis aivan MIELETÖNTÄ!! Onneksi olkoon! Olet todellakin ansainnut skumpan jos toisenkin ja vähän vapaamman helmikuun. Oon seurannut sun matkaa jo jonkin aikaa ja on todella ihailtavaa millä tahdonvoimalla ja määrätietoisuudella olet hoitanut ulosottoa. Toivottavasti mahdollisimman moni samassa tilanteessa oleva löytää tän blogin ja saa siitä inspiraatiota omaan matkaansa pois velkakierteestä. Vielä kerran ONNEA!!! :D

    VastaaPoista
  10. HURRAA! Mikä suoritus saapua maaliin talouden ultramaratoonilta. Täällä kisakatsomossa ollaan seurattu sun suoritusta kuukaudesta toiseen. Mieletön suoritus! Varmaan sanoin kuvaamaton tunne maaliin pääsy. HYVÄ SINÄ! :D

    VastaaPoista
  11. Niin upeeta! Onneksi olkoon :)
    Todellakin olisi voinut sen satasen käyttää huonomminkin, ymmärrän täysin miksi maksoit "ekstraa" tästä ilosta :)

    Innolla jään odottelemaan päivityksiäsi tämän puristuksen jälkeenkin :)

    VastaaPoista
  12. Vielä edellisten kommentoijien perään yhdet onnittelut! Aivan huippua!

    VastaaPoista
  13. Ai että, kyllä nyt kelpaa. Varmaan tuntuu hetken aikaa vähän tyhjältä kun pitkään ollu tavoitteena maksaa ulosottovelka pois ja sitten ei olekkaan enää mitään :D

    VastaaPoista
  14. Hurjasti onnitteluita. Nyt sitten samalla tahdilla sijoittamaan rahastoihin ja osakkeisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan tolla tahdilla aio sijoittaa, kerään puakuria ja asp tiliööä on pääpaino jatkossa. :)

      Poista
  15. Olet ollut sitkeä sissi! Uskon että pystyt tulevaisuudessa mihin vaan sitten päätätkin ponnistella.

    VastaaPoista
  16. Onnittelut! Tiedän, että ei ole ollut sulla helppo matka,joten arvosta saavutustasi. Nostan hattua. Kiitos blogista ja tsempistä. Kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  17. Terve. Onnittelut saavutuksestasi! Miten kauan odottelit ennen kuin pyysit tuon luottotietorekisterin ulosottoviranomaiselle? Itsellä tulossa tämä tilanne vastaan ja pohdin, miten kauan pitää odotella, että tiedot päivittyvät sinne rekisteriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotin sen aikaa, että asiointipalvelussa oli ulosoton saldo 0e. Sitten lähetin sen tulosteen ulosottoonnja he toimitti sen eteenpäin 😊👌 Kaikkinensa kesti ehkä 1kk että oli päivittyneet tiedot.

      Onnea sulle kun pian saat velat maksettua ☀️

      Poista
  18. Onnea! Itselläni tänään sana tilanne, asioiden kokonaissaldo 0 eur. En meinaa osata sanoin kuvailla tätä tunnetta. Jatkossa koko minun palkka jää vain minulle.

    VastaaPoista

Suositut tekstit