torstai 7. tammikuuta 2021

Vuoden 2020 tavoitteiden tulos

 Vuoden 2020 tavoitteet olivat:


1. Ulosottovelan lyheneminen vähintään 1100e/kk.
Tämä tarkoittaisi sitä vuodenvaihteessa lyhennettävää olisi ollut enää 5 172e! Tällä hetkellä velkaa on 2075 euroa eli  avoite täyttyi aika hienosti! :) 


2.Ulosottovelka on tavoitteena olla maksettuna 5/2021!
HAH! Taitaa olla että ulosottovelkani on maksettuna viimeistään tuossa, öö, 10 päivän päästä! :)


3. Ylimääräisiä suorituksia ulosottoon 4950e! 
Tää olisi tarkoittanut tammi-kesäkuussa 330 euron ylimääräisiä suorituksia ja heinä-joulukuussa 495 euron ylimääräisiä suorituksia.

Hupsista! Ei nyt ihan noin hurjana mennyt ylimääräisiin suorituksiin rahaa, 3400 euroa kuitenkin tein ylimääräisiä suorituksia ja olen summaan tosi tyytyväinen. 


4. Ulosottovelkojen lukumäärä ensi vuoden alussa 4kpl
Edelleen, tää vaatii muutakin kuin ylimääräiset suoritukset pienimmille veloille. Mun salainen toive olis, että niitä olis vain 3kpl, mutta yritän olla realistinen ja 4 ois jo tosi hyvä.

Jeeee!! Näitähän on enää 2kpl! 💓


5. Puskurin kokonaismäärän nostaminen 2000 euroon. Sisältää käteisen, s-pankin ja nordnetin.
 700e puskurin nosto tuntui realistiselta. Se oli noin 60e/kk. Puskuri on sellainen seilaava asia ollut. Viime vuonna onnistuin 2019 vuotta paremmin ennakoimaan yllättäviäkin menoja, mutta silti tavoite täyttyi aika lailla nippa nappa.

Puskuri tällä hetkellä:
- käteinen 954e
- s-pankki 550e
- nordnet 540
yhteensä siis 2044e

Toki, täähän tulee tippumaa nyt radikaalisti, koska maksan ulosoton lopun puskurista. Jännityksellä odotan paljonko velka lyhenee palkasta ja paljonko sitä sitten jää puskurista lyhennettäväksi. 

Nordnettiin en koske joten sinne jää tuo 550e. Sen lisäksi puskuria jäänee 400-600e. Ajatusmaailmani on silleen muuttunut hieman vuoden takaisesta, etten enää laske nordnetissä olevia rahoja ollenkaan puskuriksi. Ne on sijoituksia ja puskuri on sitten erikseen. 

6. Vähintään yksi älä osta mitään tavaraa-kuukausi
Tää ei ihan onnistunut, ostin heinäkuussa 4e bullet journalin. Se oli lähimpänä. Mutta toisaalta kokonaiskulutus jäi alle 1500e mikä oli vuoden ktavaran kulutushaasteen yläraja.

6 kommenttia:

  1. EN. MALTA. ODOTTAA!!!
    Mä oon seurannut sun matkaa siitä asti kun aloitit blogin ja sä ylitit kyllä varmaan ihan kaikkien odotukset tolla ihan mielettömällä maksutahdilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En määkää, en kyllä meinaa uskoakkaan tätä. 🙂🙂

      Poista
  2. Voitko opettaa miten tehdään noin hyvin toteutuvat tavoitteet, aivan mahtava suoritus! Ja niin mahtavaa että blogin nimen arvoinen tavoite on ihan just käsillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä ees miten nää meni näinkin kohdillee, pari kohtaa jäi vähä vajaaksi mutta päätavoite täyttyi hienosti 🙂 Tän vuoden tavoitteita miettimää sitten, sen koenkin hieman haastavammaksi 😄

      Poista
  3. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankala ees ymmärtää että tää loppuu. Mutta samaa mieltä. Jeeeeeee! :)

      Poista

Suositut tekstit