keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Minut löytää nyt myös ig:stä

Mä tein tämmösen ihmeliikun ja hyppäsin instagramin ihmeelliseen maailmaan.

Minut löytää sieltä hakutermein:
ulosotossa
tai
velkanainen

On kyllä jännä huomata kuinka paljon jo muutamassa päivässä on jo löytynyt useampi talousaiheinen instagram-tili mitä seurailla. Oon kohta ihan some-koukussa.

Mutta älkää huoliko, jos ig ei nappaa niin päivittelen silti blogia ihan entiseen tahtiin.
 :)

7 kommenttia:

  1. @puolimiljoonaapaaomaa löytyy myös (eilen tein tilin).

    VastaaPoista
  2. Ei saa sulla hätää enää,raha ei ratkaise....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehkä ihan ymmärrä mitä hätää? Mutta totta se on että raha ei ratkaise ja mielestäni olen hyvälaatuista elämää pystynyt viettämään ulosotosta huolimatta.

      Kuitenkin, haluan luottotietoni takaisin jotta voin edetä elämässä. Haluan lapsen, haluan oman kodin, haluan palkkani kokonaan muuhun käyttöön kuin että iso osa menee ulosottoon.

      Poista
  3. Kiinnostaisi jossain vaiheessa kuulla, paljonko sinulla saa ulosoton mukaan olla rahaa yhteensä eri pankkitileillä tai rahastoissa säästettynä ilman että ulosotto niihin kajoaa? Ja kuinka tarkkana tämän kanssa ollaan? Kun esim. palkkapäivänä tilille voi tulla isokin summa rahaa, vaikka ei olisikaan ns. yhtään ylimääräistä, vaan kuluu kuukauden aikana vuokraan, laskuihin, ruokaan tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Summa on 1000e. Mutta tosiaa palkkapäivänä on tietty enemmän ja senki jälkeen joskus.

      Mullei ole ikinä otettu tililtä rahaa, en tiedä miten se toimii. Säästän käteisenä puskurin niin ei katoa sit yllättäen rahat 😂

      Poista
    2. Tilillä saa olla pysyvästi 1,5x suojaosuuden verran rahaa. Palkkapäivästä seuraavaan palkkapäivään saa olla niin paljon, kuin ulosmittauksen jälkeen on käteen jäänyt. Eli samaa rahaa ei ulosmitata toistamiseen, kuin vasta seuraavan palkkapäivän jälkeen jos rahaa on jäänyt yli 1,5x suojaosuus. Se, mihin summiin ulosotto oikeasti puuttuu on toinen asia.

      Poista

Suositut tekstit