maanantai 4. toukokuuta 2020

Korona-askartelua




Aina ei uskois että oon jo aikuinen ihminen. Ainakaan näiden alla olevien kuvien perusteella. Mulla on välillä ollut vähä hankaluuksia viettää vapaapäivinä aikaa kotona. Kun tuntuu ettei ole oikein mitään järkevää tekemistäkään välillä. 


Tänään sitten aloitin tämmösen motivaatiokuvien piirtelemisen velkakohtaisesti. Tietenki aloitin pienimmistä mahdollisista veloista niin motivoi enemmän. :D  Gothian velkaa on ulosotossa jäljellä vielä vajaa 250 euroa. Tooooosi vähän. Ja Pra Suomen velkaa ulosoton ulkopuolella enää 200 euroa maksamatta! Ihan todella vähän molempia. 

Saisin molemmat velat maksettua helpostikin ensi kuussa pois. Tai vaikka heti, mutta en uskalla vielä. Koska miehen liiton rahoista ei ole tietoa niin yritän itsellä pitää vähän enemmän jemmassa rahaa, jotta jos liiton rahoissa venyy niin kauan, että miehen omat säästöt menee sinne, niin on sitten jotain rahaa millä elellä eteenpäin. Mutta jos kaikki menee hyvin niin ainakin gothian velan värittelen tässä kuussa täyteen. :) Aion tehdä tämmöset värityskuvat kaikista veloistani. Mut tälle päivää nämä kaksi saa riittää. Onpahan sitten muillekin tylsille päiville tekemistä...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit