maanantai 15. heinäkuuta 2019

Budjetti 15.7-14.8

Palkka 2345,47 euroa

Ulosottoon 781.82 euroa

Jää: 1563.65 euroa

Vuokra 420e
Terapia 120e
Opintolaina 112e
Sähkö 40e
Puhelin 30e
Netti 13e

Bensa 150e
Junalipput 120e
Talousrahat 100e
Puskuri 50e

Oma käyttö 408e

On ollut kyllä nyt niin hulivili kesä ettei mitään järkeä. Oon ollut blogissakin aika vähän, kun oon vaan reissannut pitkin poikin ympäriinsä menemään. Nyt on onneksi muutama päivä aikaa ihan vain rauhoittua kotona, ennen kun alkaa työt. Mutta silti on vielä yksi kotimaan ja yksi ulkomaan reissu tulossa sitten vapaapäivillä töiden ohessa.


Ei enää tahtoisi paukut riittää reissailuun, en tiedä mitä oon oikein ajatellut kun suunnittelin tätä kesää. Tosiaanklin liikaa ollut kaikkea. Se alkaa näkyä paitsi väsymyksenä, myös siinä, että oon joutunut syömään mun puskurista rahaa ihan vain elämiseen. Ärsyttää tänne ees sitä kirjoittaa, mutta ei sille mitään voi, paitsi että ei suunnittelisi noin paljon kaikkea.

Puskurista rahan ottaminen on vähän niinku kävis salaa karkkikipolla. Aluksi se tuntuu pahalta ja on iso kynnys, sitten kun sieltä ekan ja tokan kerran ottaa rahaa niin se käy yhä kevyemmin.

Mutta ei se mitään, tämä yksi hulivili kuukausi vielä ja sitten alkaa säästökuuri.






7 kommenttia:

  1. Kesä on kyllä aikamoista aikaa. Samaan aikaan kun aurinko nousee maamme ylle, järki pakenee raha-asioissa.
    Noh, onneksi ei mitään aivan hulvatonta, mutta niin se on että kesällä on niin paljon vaikeampaa vaan kestää ja jaksaa kitkutella.

    Mutta, no worries. Sinä handlaat tämän, sillä ihmisen pitää myös muistaa elää.

    Mukavaa heinäkuuta ja muista levätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järki on kyllä karannut, mutta eiköhän se tässä syksyn lähestyessä ala taas löytyä :D

      Poista
  2. Ja kaikesta huolimatta sinulla menee lähes 800€ velkojen maksuun tässäkin kuussa. Eli ei nyt niin paha, vaikka muuten tuhlaisitkin.

    Syyskuu on täällä taas pian ja ainakin itsellä tuleva syksy kasvattaa motivaatiota säästämiseen ja kaikkeen muuhunkin, siivouksesta ja opiskelusta alkaen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kivaa kun velat lyhenee. :) Ens kuussa menee sitten veronpalautuksia vielä ihan hulluna veklkoihin. :)

      Poista
    2. Tuleeko muuten veronpalautusten ulosmittauksesta mitään ennakkoilmoitusta? Ilmeisesti pitäisi, mutta käytännössä taitaa olla vähän niin tai näin?

      Mun pitäisi opetella tätä budjetin tekoa... Nyt kun uo on alkanut, huomaan, että on ihan oikeasti pakko pihistää reippaasti. Tuntuu, että tili on koko ajan liian lähellä nollaa. Puskurista on meikäläinenkin käynyt viemässä nekin vähät, mitä siellä on ollut :/

      Poista
    3. Mulle ainakin tulee suomi.fi viestit palveluun se ennakkoilmoitus että ne ulosmitataan.

      Poista
    4. No nyt tuli mullekin suomi.fi -palveluun viesti veronpalautusten ulosmittauksesta. On tainnut uo-mies olla lomalla, kun tuntuu, että moni sai kyseisen viestin jo aiemmin. Ihan kiva, että elokuussa velka lyhenee melkein 2000 e, vaikka toki sille rahalle olisi ollut muutakin käyttöä.

      Poista

Suositut tekstit